Foto Teleormanenii platesc "coeficientul de neinchidere ... al hotilor": 1 mc de apa costa 50 de lei

24 Iunie 2022, 21:24 | 1631 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Coeficientul de neinchidere ... al hotilor

Apa Serv si primariile pastoresc un jaf pe fata si cu acte. Se fura apa de catre locatari - varianta Apa Serv. Ce face conducerea societatii pentru a remedia problema. Nimic.

Se fura apa, dar nu in asemenea cantitati. Cea mai mare parte a furturilor este facuta cu stiinta Apa Serv. Cantitati industriale sunt bagate pe gat celor care sunt buni platnici.

Apa Serv este interesata sa nu intreprinda nimic pentru rezolvarea acestei probleme pentru ca in spate se ascund marii hoti sau hotii lor, stiuti de ei.

Cate controale s-au facut pentru a preveni furturile sau ce se face in acest sens. Se mentine aceasta baltire pentru a gestiona situatia  dupa cum le convine.

Cand coeficientul de inchidere al hotilor e mic rezulta un coeficient de neinchidere mare. Asta e situatia in Teleorman. Clic pe foto

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Elena pe 24 Iunie 2022, 23:04
#1
Despre apa
Ar fi bine că presa să insiste mai mult pe acest subiect,toate pierderile și furturile se trec la cei care stau la bloc, aici ne ia"

ca din oala la grămadă "și apă și gunoi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.