PeNaLescu Teleorman s-a facut de cacao in fata PSD. Teleorman, un judet condus de penali. Mafia e la putere

24 Iunie 2022, 15:39 | 1.362 | 2
Car Universal
Pirvulescu

Adrian Chesnoiu a demisionat ca sa nu pericliteze imaginea PSD si pentru ca asa e normal. Pirvulescu, noul Dragnea de TR, ne face de ras si tine judetul in epoca penalilor.

Cum sa vina investitori sau cum sa se dezvolte afaceri in judetele unde penalii fac legea?! Investitorii trebuie atrasi cu ceva.

Penalii sunt preocupati de rezolvarea situatiei lor, nu le sta gandul la prosperitatea locuitorilor judetului.

Penalescu si gâdele fac mult rau judetului prin prezenta lor in fruntea treburilor. Timpul le rezolva pe toate.

2 comentarii Comentează

 • #2
  H pe 24 Iunie 2022, 17:06
  hi
  Hai tu sergica
 • #1
  Jianu costel pe 24 Iunie 2022, 16:11
  Adevăr și numai adevăr
  In Teleorman sunt numai politicienii de rahat,care nu demisionează cind sunt in rahat .a fost Dragnea,care trebuia sa fie președintele României,dar a trădat la nivel înalt ,i-a trădat pe cei care i-au dat PSD-ul și România pe tava,dar a promovat-o pe tanti Veo de la Videle și l-a trădat,l-a dat de gol in Israel.Acuma județul ii are pe bitanu (ciobanu lui Orbán ) care cele mai multe diplome pe care pe putea avea o persoana .In sfirsit a apărut adventistul Pirvulescu care va avea soarta lui Dragnea.Persoanele trădate de Dragnea au fost Coldea,Dîncu .,Maior kovesi .

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.