Ciuca i-a dat comanda de culcat lui Ciolacu, cind a vazut ca s-a umflat orezul in el!

21 Iunie 2022, 09:49 | 873 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Ciuca si Ciolacu

Argoul de Buzau! Adica gogomarcile pesediste se iau de tiriplicii penelisti!

Ciuca i-a dat comanda de culcat lui Ciolacu, cind a vazut ca s-a umflat orezul in el! Fiind un bun aportor, catelul de vinatoare a executat, dar a miriit!

Mai mult >> de la sursa: Buletin de Oltenia

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Stefan Nitu. pe 22 Iunie 2022, 07:45
#2
Ineptii.
1-NU CIUCA II DA COMANDA LUI CIOLACU, CARE ESTE AL TREILEA OM IN STAT. CU ACORDUL LUI CIOLACU-MAI BINE ZIS AL PSD-ESTE CIUCA PRIM MINISTRU. DL IOHANNIS A FOST NEVOIT SA TINA CONT DE VOINTA ELECTORATULUI, ADICA A POPORULUI. 2-CIVILIS, BATI CAMPII, CA DEOBICEI, SUB DIFERITE NUME!
Civilis pe 21 Iunie 2022, 15:13
#1
Cilacu mandatarul cu Visla in capul lui Dragnea
După ce a fost promovat de Dragnea la Virgil PSD,acesta l-a trădat pe livache,împreuna cu stanescu de la Olt .Aceasta a fost o compesație la faptul ca Dragnea a trădat la rindul sau pe Coldea,Dîncu,maior,kovesi .aceste persoane i-au pus PSD-ul pe tava Dar primi care l-au futut in gura și i-s-a înnegrit dinții au fost Ilie dragne,Petre pitis,Mihai putineanu in complicitate cu directoarea economică de la ferma salcia (Elena),care și-a bătut joc și distrus pe Emil lungu,consilierul de taina al lui Dragnea .,Toate aceste informații și documente au fost date de Emil lungu un persoane de la ferma salcia in anii 2015 și anul 2017 și parțial 2018,înainte de moartea lui Emil lungu,la comuna voievoda Jud Teleorman. Nu se știe numele vestei persoane,dar dacă aceasta persoana da drumul la documente,vor fi distrugeri mari in teldrum,ferma salcia,agrotrust,hotel turiss și chiar NUTRElo .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.