Fabrica de ulei de la Rosiorii de Vede a fost cumparata de Mircea Longin Draghicescu

18 Iunie 2022, 14:41 | 4365 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Fabrica de ulei

Fermierul din judetul Olt a cumparat fabrica de la Cerealcom Teleorman, Ioan Niculae. Longin coordoneaza fabrica din anul 2019. Firma Longin a fost infiintata de inginerul agronom Longin Mircea Draghicescu in anul 1993 pornind de la achizitionarea unei bune parti din fostul CAP Serbanesti. 

Mircea Longin Drăghicescu cultivă, dar şi achiziţionează floarea-soarelui pentru procesare prin firma Longin S.R.L. din județul Olt. Aici sunt procesate de 3 ani cantităţi importante de floarea-soarelui şi rapiţă, obţinându-se în principal ulei brut, la fabrica din Roşiorii de Vede deţinută de Cerealcom Teleorman, în care firma olteană are peste 60% din acţiuni.

De la sursa: agrointel.ro

Mircea Longin Drăghicescu spune că doar 10% din cantitatea procesată este asigurată din producţie proprie, pentru restul fabrica depinzând de achiziţii.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Titi și Elena pe 18 Iunie 2022, 18:51
#1
The End (Sfirsit)
A început sa fie sforăitul lui. Nicolae,va urma sfârșitul lui Dragnea,cu toate ca Dragnea a început sa vinda societățile la prieteni,cum este cazul societăți vacilor lui Dr Nicusor. Mercedes de la fosta Agrotrust vândută la un prieten din județul Olt,dar Dr Nicusor Mercedes ia lumina de la Petre pitis (teldrum)și se jura ca nu știe nimic și nu mai are legătura cu prietenii lui Dragnea,dar este atit de prost și fraier deorece a fost depistat de oamenii foarte importanții.



Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.