Emotii mari! Ioan Niculae si Adriean Videanu se pregatesc pentru admiterea la facultate ( 21, 22, 23 septembrie)

16 Iunie 2022, 02:32 | 1.899 | 3
Car Universal
Facultate

La ultimul termen al celebrului dosar, cunoscut sub numele de “gaze ieftine pentru InterAgro”, a fost audiat omul de afaceri Ioan Niculae. Este prima declarație de inculpat pe care acesta a dat-o în dosarul penal 1692/1/2017 aflat pe rolul Secției Penale a Înaltei Curți de Casație și Justiție. Ioan Niculae tocmai ce a fost eliberat din închisoare, după 15 luni de detenție.

Procesul se apropie de sfârșit. Instanța a acordat termen pentru pledoaria avocaților, concluzii finale și ultimul cuvânt al inculpaților în septembrie. De fapt, ultimul termen este format din trei zile consecutive de judecată, 21, 22 și 23 septembrie, zile în care vor pune concluzii avocații, procurorul DIICOT și își vor susține nevinovăția.

Mai mult >> de la sursa: evz.ro

 

3 comentarii Comentează

 • #3
  Stefanel pe 16 Iunie 2022, 13:57
  Cic
  MUIE NICIOLAIE DE TOTI BANII MUNCIȚI SI NEPRIMITI! AMIN!
 • #2
  Bozgoru pe 16 Iunie 2022, 07:31
  Pentru niciOLAIE
  LA PUȘCĂRIE!!!!!!!! LA PUȘCĂRIEEEEEEE!
 • #1
  PORUMBELU' CĂLĂTOR pe 16 Iunie 2022, 07:11
  VOR FI DE NEGĂSIT ATUNCI
  CONFORM OBICEIULUI, TOATE PROCESELE DUREAZĂ ANI, FAPTELE NU MAI EXISTĂ, S-AU PRESCRIS, NU SUNT CONDIȚII ÎN PENITENCIARE, Ș.A.M.D. ȚARA ASTA DATORITA ACESTORA ȘI MULTOR ALTORA CA EI A AJUNS ÎN HALUL ĂSTA, AU FURAT, AU VÂNDUT, ȘI AU DISTRUS APROAPE TOT, LEGEA LE-A PERMIS, LEGI FĂCUTE SPECIAL PENTRU EI.
  .

  ..

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.