Danut Cuclea nu vrea sa ia legatura cu ungurii de la Astrasun pentru ca vrea sa fie bagat in seama, nu sa se bage in seama

15 Iunie 2022, 12:34 | 1447 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Primar

Ungurii de la Astrasun au anuntat ca vor sa deschida trei fabrici in Turnu Magurele. Seful companiei a spus ce planuri are si de ce a ales aceasta zona.

Ne asteptam ca primarul din Turnu Magurele sa comunice turnenilor ce face dumnealui pentru a ajuta la deschiderea acestor fabrici.

Danut Cuclea trebuie sa-si faca datoria unui om normal la cap. Din cate observam, dumnealui nu e normal, e un geniu: asteapta sa fie bagat seama, nu sa se bage in seama. Ungurii trebuie sa se roage de el cu ceva. Ce poate sa fie acel ceva?! 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
CATALIN MANZATU pe 19 Iunie 2022, 12:24
#9
Lui "Moise" &Co;.
Eu nu voi face un comentariu pertinent si neutru:

VOI AVETI IDEE CE FORMALTATI LEGALE SUNT NECESAR SI CE CONDITII TREBUIESC INDEPLINITE PENTRU DEMARAREA UNEI INVESTITII, IN GENERAL, DAR PENTRU UNA DE O ASEMENEA IMPORTANTA? MA INDOIESC!
Gigi pe 18 Iunie 2022, 18:46
#8
Esti prosst informat,Moise
Sa mori tu Moise,ca vin ungurii ?
Moise. pe 17 Iunie 2022, 19:23
#7
Vor venii ungurii.
Nu mai manip**ati,deja se duc tratative cu firma ungureasca ,mor frustrații de necaz.Bravo,domnule primar Dan Cuclea!
CATALIN MANZATU pe 17 Iunie 2022, 12:17
#6
O STIRE ADEVARATA.
IL CUNOSC FOARTE BINE PE DL KELEMEN HUNOR, SUNTEM IN RELATII AMICALE SI DERESPECT. L-AM SUNAT SI L-AM INTREBAT DACA ESTE ADEVARAT. NICI VORBA!
Nicoleta pe 16 Iunie 2022, 22:33
#5
Cap are,minte ce-i mai trebuie
Ca să poți vorbi și să fi băgat în seamă de asemenea investitori,e musai să gândești și să ai vorbele la tine.Ceva ce la pitic n-ai să găsești niciodată.
Sorinel pe 15 Iunie 2022, 19:49
#4
Gibnreav
Cullea adevăratul nume al primarului este om onorabil dar vinovata este Ionela care i-a pus p***da pe cap la fel cum a fost și cu Petre pitis care Nicoleta pene i-a pus p***da pe gura ,iar lui Dragnea,Irina tanase ii-a pus zidar pe gura și i s-a înnegrit dintiii.Emil lungu a transmis aceste informații in anul 2015 unei persoane de la ferma salcia (fost director)
Website pe 15 Iunie 2022, 18:28
#3
Hiiiii....
Știri de căcat, de și pt handicapați...
Floricel pe 15 Iunie 2022, 15:00
#2
Dacă acești unguri vor cu adevărat.
Dacă vor cu adevărat să deschidă o fabrică în Turnu Magurele îl căutau pana acum pe domnul primar nu aștepta să fie căutați. Așa am auzit și eu pe stradă ca cei de la Samsung vor sa facă o fabrică de asamblat telefoane. Veniți cu ceva care ajuta, ceva concret. Știri de nimic.
Gheorghe pe 15 Iunie 2022, 14:26
#1
Pt.cetateni din Turnu Măgurele
D-l.primarel așteaptă să fie rugat de unguri și să sară la cap cu șpagă.Asa a învățat de la înaintașii și actuali șefi de partid și de stat (șpagă mare și realizări puține în folosul comunității)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.