Au aparut muncitorii in Parcul Municipal Turnu Magurele. Unul dintre ei facea pipi pe (intre gramezi) sacii de ciment

09 Iunie 2022, 12:10 | 1790 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Parcul Municipal

Turnucustiri a atras atentia despre cum se reabiliteaza Parcul Municipal Turnu Magurele. De la trei la peste zece muncitori e diferenta mare. Firma si-a chemat muncitorii de la vilele stapanilor parcului. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Gheorghe pe 13 Iunie 2022, 07:38
#7
Pentru 6
Copacii s-au tăiat pentru ca primarul să vadă din balconul camerei de hotel pe cei din primăria municipiului care pleacă în timpul programului de la serviciu fără acordul lui.(el mai nou acolo are biroul).aviz amatoarelor care au nevoie de semnătură lui ...!..
Angheluș Salingi strănepotul lui Saligny pe 10 Iunie 2022, 15:42
#6
Pentru 4 a
Stați doamnă liniștitită, se lucrează ca în State. Viitoarele alei se vor face doar pe traseele potecilor și sc*rtaturilor. Totul se vede din dronă și satelit, de aia nu mai sunt copaci, că sa se vază de sus. Totu e sub control.
.. pe 10 Iunie 2022, 13:52
#5
Parc municipal
In primarie exista ordonatorul principal care este primarul.El avizeaza si plateste facturile pe lucrari executate.Inainte sa ajunga la primar mai sunt 2,3 functionari publice care verifica si il informeaza (sau nu) pe primar.Acesta este lantul slabiciunilor.Pentru preturi avizate,daca mai este nevoie,intervine promt CL,care ridica bratele in sedinte.Nu cred ca aici este vorba de "reabilitate parc" sau distrugere parc!
a pe 10 Iunie 2022, 12:06
#4
a@a.ro
sunt satula sa ocolesc parcul. mai mult de 3 luni sa reabiliteze niste alei si sa le dea in folosinta, nu ar trebui sa dureze. si sa reabiliteze la statuie si cinema, pana le vine rau. acum au sfaramat si aleile din fata fiscului, pe unde era noua sc*rtatura. ca sa intelegeti mai bine, darea parcului in folosinta, se va face cat mai aproape de alegeri. ca sa fie omul satisfacut si sa ii voteze. dupa 3 ani de ocolit parcul. dar la mosii aia, cu baston, nu se gandesc? sau care isi risca viata mergand pe sosea? sa de-a drumul la 2 alei de sc*rtatura. macar

Din Grădina Bunicii pe 10 Iunie 2022, 10:16
#3
A-VIII-a minune a lumii
Au apărut muncitorii dar a dispărut parcul.Ne vom minuna și când se vor afla sumele din facturile firmelor emise Primăriei Tr.Măgurele,firme care au facut renovările la Cinematograful Flacăra și Parcului Municipal.Va veni vremea să ne și distrăm,chiar dacă pe banii noștri.În timp ce unii poate vor da cu subsemnatul în legătură cu posibilele facturi umflate.
Titu și elene pe 09 Iunie 2022, 18:16
#2
Intrbare
In Teleorman ce pod va cădea ? A căzut Dragnea in Teleorman ajutat și forțat de fiul sau,acuma va cade și Arsene,mai ales ca teldrumul a avut legături. Prin firma 3Tconstruct cu arsene .
Meșterul Manole pe 09 Iunie 2022, 15:27
#1
Pod nou construit, prabușit.- jud Neamț.
Oare așa zișii " dezvoltatori imobiliari" care fac locuințe, bloc*ri, vile, cartiere " rezidențiale", respectă normele de siguranța in construcții ? Cei care își cumpără o locuința nouă au încredere că va rezista la un cutremur mare? In Albania, la ultimul cutremur s-au prăbușit doar bloc*rile noi.. Mai nou, și Elena Udrea face bloc*ri de locuințe. Somn ușor.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.