Promovarea echipei Cetatea Turnu Magurele este obiectivul principal al zonei Turnu Magurele. Tinerii plecati afara sunt rugati sa vina in tara ca sa incurajeze echipa

07 Iunie 2022, 18:39 | 1654 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Cetatea

Cine vrea echipa in Liga 3 trebuie sa se urce in avion si sa vina acasa. 

Trebuie sunata mobilizarea pentru ca jucatorii sa simta al 12-lea jucator. Textilistele din Turnu sunt prea obosite pentru a mai striga 2 ore pe stadion.

Batranii nu au vlaga. Tinerii plecati la munca in strainatate sunt cei mai energici si vor transmite din energia lor jucatorilor. Hai Cetatea!

Pagina Facebook Cetatea Turnu Magurele

"Am pus această postare pe pagina Cetatea,după ce am pus-o pe grup,tocmai pentru a arata la toți turnenii,mai ales factorilor de decizie,cum se face o mobilizare pentru un joc capital de baraj! In imagini se vede clar entuziasmul spectatorilor,implicarea tuturor responsabililor ,cu venirea la stadion! Urmează pe 18 iunie 2022,orele 18, meciul cu Roberto Ziduri. Stadionul trebuie sa fie arhiplin , să se pună o presiune in plus pe echipa oaspete! Luată legătura cu directorii de școli,apoi cu diriginții și învățătorii copiilor,pentru a veni la stadion! Apoi cu patroni și șefii instituțiilor din oraș! Luată legătura cu primarii de la :Ciuperceni ,Seaca,Salcia,Putineiu,Islaz, Traian,Dracea,Cringu,Lita ,Lunca,Segarcea,Saelele,Slobozia Mândra,Uda! Sunt 14 comune,! Daca ar veni fiecare comuna cu 20-30 de oameni,ar fi peste 300 de oameni ! Nea Stelica Stoian ,propunea fanfara de la Saelele,sa vina alaturi de galerie! Daca este dorința și voința ,vom face o atmosfera incandescenta! Un meci de baraj se câștigă ,in primul rând cu sufletul! Multi turneni nu știu să se bucure,macar sa bata din palme! De meciul cu Roberto Ziduri,va depinde viitorul fotbalului TURNEAN! Să arătăm că suntem puternici și formam o forță! Cetatea în liga a treia! La Hunedoara ,așa s- au mobilizat! Articol-Marius Dragodan."

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Curios pe 08 Iunie 2022, 08:42
#5
Limbricul....
Citesc și mă minunez, oare cine scrie articolele sub care se semnează Mariusică Cimitir?!

Acest limbric, care a pupat în dos mai toate partidele din localitate, este un agramat care nu știe să "lege" două fraze, are un scris în afara ortografiei, dar este atotștiutor în probleme de "chimii și cetăți", referitor la fotbalul local.
Miki Șpagă pe 08 Iunie 2022, 07:26
#4
Lui PSD
Poate că lui Dragodan a ajuns la concluzia că a greșit pupând c*rul liberal. De altfel Crăcea și-a bătut joc de toți cei care l-au slujit în lupta contra PSD. Sunt sigur că i-a promis marea cu sarea, și în loc să se țină de cuvânt i-a dat mumu. El și-a băgat toate rapandulele în consilii de administrație. Pricepi de de? Pentru că lui nu-i plac cei care gândesc. Cum dracu' să votezi pe ratatul ăla? El să ne scape de mafia PSD? Serios? Păi individul e înțeles cu PSD. Uită-te pe lista consilierilor PNL și vei vedea 5 pesedei în cele 7 loc*ri eligibile. Du-te mă la pește, ieși la păscut sau la plajă, că faci coajă pe aici.
Sande pe 08 Iunie 2022, 07:22
#3
Ptr Marius cimitir
Cel mai libidinos și lingău om pe care l-am cunoscut vreodată,
PSD pe 07 Iunie 2022, 20:06
#2
Sacalii roșii
Nu v-ați convins de Marius cimitir că este pupinc*ristul de serviciu?
Geo pe 07 Iunie 2022, 19:13
#1
Corect!
Echipa va promova în liga 3!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.