Cele 7 minuni ale PSD infaptuite in Teleorman!

6 Iunie 2022, 20:57 | 1.714 | 4
Car Universal
Teleorman.

1.Hidrocentrala Turnu Magurele-Nikopole (Seaca)
2.Parcul Industrial Turnu Magurele.
3.Parcul Industrial Alexandria.
4.Aeroportul International Alexandria.
5.Autostrada Bucuresti-Alexandria-Turnu Magurele.
6.Podul de pe Dunare Zimnicea-Svishtov.
7.Aqua Park Land Videle.
Toate au fost construite cu eforturi proprii prin PNDL I si II, iar cine nu le vede inseamna ca: ori are nevoie de ochelari sau e rauvoitor! 

4 comentarii Comentează

 • #4
  Leonard pe 8 Iunie 2022, 13:53
  ”O sa...”,cuvantul de ordine al PSD
  Minunile au fost numai in capul lor,la noi s-a simtit doar gaura din buzunare.Sunt c*rios ce vor mai inventa in urmatoarea perioada premergatoare campaniilor electorale.De exemplu,eu astept promisiunea pentru construirea unei statii spatiale gen celei de la NASA,prin care sa fim transferati catre o zona mai buna,si sa nu mai auzim de astfel de specimene de politicieni si conducatori de rahat.
 • #3
  Flori de câmp pe 7 Iunie 2022, 08:45
  Mulți citesc,puțini pricep
  În momentul în care unii analfabeți funcționali încep prin a comenta cu injurii,fără argumente reale și de bun simț,orice comentariu este de prisos.Oare cine a condus Teleormanul de peste 30 de ani,și cine a promis și nu a realizat toate aceste invenții și ”proiecte”?Întotdeauna,în orice acțiune,trebuie urmărită cauza nu efectul.Atât de mult s-au spălat creierii unora încât nici ei nu mai cred că lumina vine de la soare,ci de la Dragnea&company;.Prostia și slugărnicia a distrus generații și le-a trimis în bejenie spre zări îndepărtate,aici rămânând să ducă steagul sărăciei și al mizeriei doar soldații credincioși unor hoți și mincinoși.Chiar nu vedem ce se întâmplă,cum arată orașul și întreaga zonă?Cine nu cunoaște trecutul,nu înțelege prezentul și nu are viitor.
 • #2
  Nicu Spanac pe 7 Iunie 2022, 06:14
  Postare de rahat
  Cine are majoritatea în CJ? Nu PNL? Ce plm vorbiți aiurea? Și cu cine PSD este înhăitat la guvernare? Nu cu PSD? Cui vindeți voi gogoșile alea? Aaaa, stai că m-am prins! Claudiu Crăcea odată ajuns pielea ... cuiva în PNL, critică partidul din care va pleca prin excludere la fel ca Dragnea PSD-ul din care a cam fost invitat să plece. Pe când o alianță între ei?
 • #1
  Tudorel Arghezica pe 6 Iunie 2022, 23:14
  Prostia la romani
  Intotdeauna am cascat gura la tot felul de smecherasi de comuna sau sat,fara sa gandim si fara sa stim despre cel ce ne sta in fata si ne vorbeste.Mintea diabolica a lui Dragnea a aruncat intr-o anumita perioada tot felul de elugubratii,stiind destul de bine ca Romanasul de Teleorman poate inghiti orice,chiar orice.Si pentru asta a lucrat la spalatul de creieri zi si noapte,iar azi doreste,facand parte din alt partid si apeland la aceleasi metode,prostirea electoratului și in acelasi timp,furtul din banul public cu noi si noi promisiuni si inventii de om bolnav de putere.N-am sa inteleg niciodata,chiar nu vrem sa ne trezim odata?!Macar pe-aici prin TR sa ne fi ajuns un singur Pinochio hotoman.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.