Cetatea - Plosca. Cetatea (nume mare, bani multi) se va impiedica de o plosca?! Scorul din primul meci e rusinos

03 Iunie 2022, 06:03 | 1545 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Astra Plosca

Cetatea Turnu Magurele, o echipa in care se pompeaza bani multi pentru acest nivel, se chinuie sa castige campionatul judetean si implicit sa reprezinte judetul la barajul de promovare.

Turnenii sunt profesionisti, cei din Plosca vin direct de la munca si intra in teren pentru placerea fotbalului. In meciul tur, jucat pe terenul celor de la Plosca, a fost 1 - 1. Sambata, ora 11:00, se joaca meciul retur, pe stadionul din Turnu Magurele.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
pe 05 Iunie 2022, 09:56
#2
Spuneți și scorul dacă tot ați scris despre meci !
Titi și inela pe 03 Iunie 2022, 13:51
#1
Unde? Unde este?
Unde este turissul lui stefanel Bombonel Dragnea ?Pacat de aceast echipa ca a fost distrusă de fiul lui Dragnea .pe unde a trecut acest băiat a distrus totu,la ferma salcia a tăiat cotele de carne ale muncitorilor la sfaturile primite de la directoarea economică Ilie Elena și la sfaturile lui Tianu gabriel,analfabetul funcționa l,care a fost șoferul de Buc*rești al fostului director,iar înainte de a fi șofer lingea stilpi de la abatorul Salcia și o înjură pe Kovesi și Coldea,iar aceștia erau cu Dragnea pe bancheta la petreceri.Fostul director de la ferma sacia știa acest lucru de la Emil Lungu,și deschidea fereastra de la birou și îl privea in ochi ca sa-i vadă caracterul infect.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.