Furtuna de la Turnu Magurele a produs dezastru dupa principiul: boala pune jos corpul fara imunitate, cel puternic trece usor peste

01 Iunie 2022, 16:46 | 2025 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Acoperis

Foarte multe acoperisuri sunt facute de specialisti care stiu sa faca de toate sau se fura din materiale sau nu se lucreaza cu ce trebuie, calitate proasta, etc. Multe case, vile si etaje, inaltare de acoperisuri, s-au facut fara a respecta legile de toate felurile.

Ingrijirea arborilor, toaletare, netoaletare (de ce nu o fac, dar si cand o fac!) turnat beton la radacina, toate acestea sunt facute de aceeasi conducatori care au distrus orasul din toate punctele de vedere, in aceeasi nota. Nu sunt tot ei sau sunt altii?! Ce pretentii sa avem de la ei?!

Acoperisul scolii din Catanga si al ANL de langa Piata sunt doua dintre exemple. Blocul ANL (Turnul din Pisa) a fost construit stramb si a fost indreptat cand l-au finisat.

A fost o furtuna puternica pentru zona noastra, dar nu sa produca un asemenea dezastru. Daca era ceva foarte puternic nu mai ramaneau arbori in picioare si luau toate acoperisurile, nu se alegeau.

Ce case au probleme la o eventuala inundatie: cele din pamant sau casele din caramida si cu fundatie?!

Noi am fost ocoliti de stihiile naturii. Vor veni furtuni si mai puternice sau adevarate uragane. Ce facem atunci?! Tot saraci si condusi de hoti si incompetenti o sa ne gaseasca? 

Asteptam parerile cititorilor, in special a celor din Primaria Turnu Magurele (specialisti alesi pe spranceana).

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Turnu pe 03 Iunie 2022, 00:04
#2
Turnu magurele
Nu știu dece dar cred... ca în Turnu Măgurele prostia întrece orice limita
Marcel Ionascu. pe 01 Iunie 2022, 18:43
#1
Domnule Redactor (sef, adjunct, nu are importanta)
-DAR DVS CE PARERE AVETI? VREAU SA ZIC PARERE TEHNICA, NU GARGARA POLITICIANISTA CA A VOASTRA.-PAREREA MEA ESTE CA LA BLOCURI SA SE REVINA LA SOLUTIA INITIALA CU IZOLATIE HIDROFUGA. ACUM EXISTA MATERIALE MULT MAI BUNE DECAT CARTONUL ASFALTAT. IN PLUS, SE VOR DESFINTA SI PODURILE CARE AU DEVENIT DEPOZITE DE MATERIALE INFLAMABILE SI COTETE PENTRU PORUMBIEI CARE FAC MIZERIE, GALAGIE SI POARTA MICROBI, VIRUSI, ETC FOARTE PERICULOSI. CE SA MAI DEZGROPAM MORTII CU ISTORICUL CONSTRUIRII ACTUALELOR ACOPERISURI, FACUTE DE NISTE HABARNAVISTI, LA PRETURI AMETITOARE. CU PRIMARIILE LASATI-O BALTA, INDIFERENT DE PARTIDUL CARE LE CONDUCE, APROAPE IN TOATA TARA PE "MARII SPECIALISTI" CARE LUCREAZA IN ELE I-A DURUT DIRECT IN CUR, SAU LI S-A RUPT ORGANUL DE PE PARTEA OPUSA!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.