Primaria Turnu Magurele stie ceva despre fabricile de panouri solare?! Modernizarea portului si centrul comercial. Filip Mircea spune: "peste noi"

28 Mai 2022, 13:03 | 3051 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Port Turnu Magurele

Daca stie ceva, Primaria ar trebui sa comunice turnenilor. A fost contactata de reprezentantii firmei maghiare?

Portul Turnu Magurele a primit o suma foarte mare pentru modernizare. Singurul port din tara care a primit fonduri europene pentru modernizare.

Primaria Turnu Magurele a primit ordin sa semneze toate proiectele fara sa fie intrebata daca e de acord, a fost pusa in fata faptului implinit.

Autoritatile au trecut de la dictatura lui Dragnea, aici nu se face nimic fara voie de la mine, la statul capra si executa ordinele primite de sus.

Primaria afla cand semneaza hartiile (totul s-a hotarat la nivel inalt, peste noi) si atunci stie unde poate sa construiasca cate o spalatorie auto in jurul investitiilor uriase pentru Turnu Magurele (stadiul unde a fost dus de catre mafiotii locali).  Turnu a fost si va fi un oras cu potential mare. 

Danut Cuclea a cheltuit, in anul 2017 a fost reportajul Protv,  500.000 de Euro pe un studiu de fezabilitate si a tras concluzia ca nu e rentabil sa modernizeze portul. Iata ca, la cativa ani, devine totul rentabil. 

Minutul 01:39

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Dan pe 29 Mai 2022, 12:01
#2
Cetatean
PRIMARIA DIN TURNU NU STIE NICI CA PE STR TABEREI SE AFLA.O GRAMADA DE GUNOI DE 2 SAPTAMANI PE CARE O OCOLESTE TOTI FARA SA LE PESE CINSTE LOR CELOR CARE UMBLAU CA OILE CU MAGARU IN FATA LOR CÂND TREBUIA SA PRINDA SI EI UN CIOLAN DE CONSILIER TOATE PUTORILE TOTI LINGĂII IN FRUNTE CU NUTICA.CARE O OCOLESTE DE CINCI ORI PE ZI CU MASINA INSTITUTIEI
Fane de pe macara pe 28 Mai 2022, 13:30
#1
O sa fie un mare fas
Primaria nu stie mare lucru nici despre angajatii ei.Ce fac,pe unde umbla si cu ce se ocupa in timpul programului.Iar parte din banii aia de pe studiul de fezabilitate,se zice ca ar fi pe la Brasov.Asa vorbesc unii care zic ca stiu cate ceva.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.