Teldrum a renascut din propria cenusa, ca pasarea Phoenix!

21 Mai 2022, 15:00 | 2045 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Teldrum

Firma Team Star Sud 2019 (fostă Spring Road Cargo) și continuatoarea Teldrum a câştigat contracte pentru lucrări publice de 9,2 milioane de euro în ultimul an, numai în judeţul Teleorman, potrivit SICAP.

Acum, firma condusă până de curând de Florea Neda, fost director Tedrum, a obținut un nou contract pe bani mulți, prin licitație, desigur.

Potrivit anunțului făcut de primarul Victor Drăgușin, S.C. TEAM STAR SUD 2019 S.R.L. a câștigat licitația publică aferentă contractului privind execuția lucrărilor obiectivului de investiții: Reabilitarea si modernizarea retelei stradale in municipiul Alexandria: strazile Alexandru Ghica, Mestesugari, Dunarii, Fabricii, Soseaua Turnu Magurele. 

Vreo 20 de milioane de lei pentru: asfaltat, pus borduri si plantat panselute, dupa metoda veche!

https://l.facebook.com/l.php?u=https://liberinteleorman.ro/noul-teldrum-continua-tunurile-la-primaria-alexandria/&h=AT3GLBPn8X2Q8ZpQVvQBstiFA2HRz41fBslmk8Sxu-0I7TrLzR1jwP6h45yZxGjJkPtdQ5EN6DjDMDTh7zv014zX4vBrnNDdt_0qCGCbKNzRB07vMlYJbwQRx-p7sdmJ_vaR&s=1

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
M.Voinea pe 21 Mai 2022, 23:05
#1
Încă o șmecherie a mafiei din România via TR
Până când dosarul TelDrum nu va avea o judecată dreaptă și cu o sentință corectă față de toți cei implicați în toate hoțiile făcute dealungul timpului,cu lucrări extrem de proaste și scumpe,cu licitații trucate,cu acționari cu acțiuni la purtător(caz unic în România),mafia lucrează,legislația le permite,iar judecătorii se fac că plouă și că...judecă.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.