PSD vrea impozit progresiv, ca sa ia si banu’ de pe ochii mortului!

21 Mai 2022, 05:35 | 796 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Taxa
Nu o sa poti muri si sa fii ingropat, decit doar daca iti platesti darile la stat!
Altfel iti vor lipi somatie de plata pe cruce si iti vor confisca locul de veci!
Vei iesi la pensie la 70 de ani, doar daca ai murit la 60!
Urmeaza progresiv:
a) ,,taxa pe fumarit", rebotezata ,,taxa de mediu" pentru cei care au sobe, centrale si autoturisme, caci prin ardere se emana gaze! Dar la cit costa incalzirea, probabil va exista si ,, taxa pe palton"! Apoi vor fi taxate : fasolea, varza, oualele, in general toata mincarea si toata populatia, caci trage basini, dupa ce maninca! Idem rigiitul si arsurile gastrice!
b) ,,taxa pe zahar, dulceata, ciocolata, napolitane, eugenii etc. si bauturile carbo-gazoase", caci avem copii obezi si parinti grasi, pe care ii vrem sanatosi sa ii putem taxa!
c) si in final ,,taxa pe prostie", caci asa este considerat poporul roman de conducatorii lui!
 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Go pe 21 Mai 2022, 23:30
#4
.....,.
Daca cei din parlamentul U.E.vin cu o idee de a impozita aerul pe care îl respirăm,a doua zi guvernul României trimite la Parlament proiectul de lege aceștia îl votează și mai adaugă un amendament in care se precizează că cetățenii să aibă un impozit de 1%, iar ei 0,5%(deci impozit progresiv),a treia zi este promulgat de Președinte,a patra zi apare în monitorul oficial,deci trebuie respectat de prostime și incalcat de cei amintiți mai sus (G.P.P.)....
Au făcut ce-au vrut din noi,nemernicii! pe 21 Mai 2022, 14:17
#3
Și ne mai mirăm după 32 de ani de somn?!
Într-o țară sărăcită și mizerabilă unde minciuna și hoția și-au făcut demult culcușul,unde legea este facultativă,mediocritatea și aroganța conduc destinele a milioane de oameni,iar instituțiile statului sunt complice cu infractorii,azi ni se poate întâmpla orice,chiar și furtul declarat pe față.Nu mai este mult și ne vom trezi în beznă și deșert.Atunci,copiii și nepoți ne vor fi plecați demult.Aici vor rămâne doar cruci și buruieni peste trupuri ostenite,inerte,cu amintiri demult apuse.Nu mai trebuie să ne ferim de cuvinte,de lucruri și fapte evidente,și să ignorăm la nesfârșit realitatea ce ne înconjoară.
Ciolo pe 21 Mai 2022, 10:22
#2
Psd-ul vorbește vrute și nevrute!
Vor să ne frigă la bani!
Mitică pe 21 Mai 2022, 09:18
#1
Postare de căcat
Chiar sunteți penibili!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.