Cel puțin 8 milioane de români au plecat din țară! Tie cind iti vine mintea la cap?

20 Mai 2022, 10:10 | 1100 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Florin Carciu

Cit timp vrei sa mai fii sarac si cinstit ca Liviu Dragnea ? Care n-a fost nici sarac, ci baron local cu pretentii nationale si nici cinstit, ca a furat tot judetul si l-a trecut pe persoana fizica! Noroc cu autorecenzarea de la primarii, unde sint trecuti si mortii din '46 si'89!
https://l.facebook.com/l.php?u=https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/secretar-de-stat-cel-putin-8-milioane-de-romani-au-plecat-din-tara-1945889&h=AT1B3BmBr2DanTmoSpEpgGdU10cHU6Y5C1yDVSz725qEqrjTP5m0sZYzQ1iX2iee8BCtabRe_38stYLgY0R1ImuPE-EkKA5mJF4bJQq5TbW6sPsscNn9SiOY_i07S94ooJAL&s=1

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Nicoleta Zamfir. pe 22 Mai 2022, 21:40
#5
Acesta-i titlu???
Pai "sediul" mintii unde este, daca nu la cap? Poate autorul si-o mai tine si prin alte parti ale corpului. Marea majoritate a romanilor si-au pastrat-o la locul ei si n-au plecat nicaieri.
Pantagruel. pe 21 Mai 2022, 22:25
#4
Asa este, dar cu o precizare.
Dintre cei aproape 8 milioane plecati cca 9 milioane s-au intors. Explicatie: In tarile in care au fost, au facut si copii!
Gheorghe pe 21 Mai 2022, 17:45
#3
Pt.1
Cei din conducerea județului Teleorman încep programul Marți la două (14) și îl termină Joi la nouă (9 dimineață) în restul zilelor se ocupă de afacerile lor (dacă nu sunt în vacanțe).de ce se întâmplă în județul nostru se ocupă femeile de serviciu din instituțiile la care lucrează pe salarii minime.
Anonim pe 20 Mai 2022, 16:16
#2
Dezinteres total
Ce vorbim de oameni plecați?!!!!

Pentru ce sa stea in țara? Și in județ

Unde au fost azi conducătorii județului? De la prefect, președinte de CJ, senatori și deputați?

Azi noi cei care susținem Finanțele județului, plătim impozitele.,…. Noi angajatori ne am confruntat cu o mare problema….. lipsa celor care vor sa muncesca!!!!

Am participat la Târgul de joburi din Alexandria……și nu am văzut nici un oficial., nici un reprezentant al celor care in campanie se lauda ca vor sa creeze loc*ri de munca!!!!

Unde au fost?

Unde ați fost domnule prefect?

Unde ați fost domnule președinte CJ?

Unde ați fost domnule primar?

Unde ați fost domnilor deputați și senatori de teleorman?

Unde ați fost voi care ocupăti funcții prin ministere?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.