Desi a fost in vizita la Zelensky, nea Marcel Ciolacu da bani la dodonisti prin Consiliul Judetean Buzau!

16 Mai 2022, 13:36 | 825 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
PSD

Igor Dodon este presedintele Partidului Socialistilor din Republica Moldova, iar Ion Ceban este primarul Chisinaului din partea PSRM!

În anul 2020, Ion Ceban era inclus în delegația partidului său care s-a întâlnit cu Dmitri Kozak, un oficial de la Kremlin care, la cererea lui Putin, se va ocupa de „reglementarea problemei transnistriene”.

Dodonistii sint varianta moldoveneasca a putinistilor, adica comunisti moldoveni! 500.000 de euro din banii Romaniei dati lui Ion Ceban sa puna panselute, borduri si sa vopseasca garduri!

Acum ce pretentii sa avem de la prietenul de vinatoare a lui Omar Haysam, teroristul din Irak?
https://evz.ro/primaria-buzau-investeste-jumatate-de-milion-de-euro-in-republica-moldova-am-prins-bani-in-buget-sa-continuam-proiectele-cu-fratii-nostri-mai-mici-de-peste-prut.html

Daca "boul" asta pesedist ajunge prim-ministru prin rotatie, atunci emigratul in Congo ajunge din nou la moda, caci Bongo-Bongo, are un urmas demn: pe Bongbong, un Bongo-Bongo fara ,,oo"!!!

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.