Dana Banu a dat cu bita in balta! Politica PSD - Pentru unii mumă, pentru alții ciumă

15 Mai 2022, 10:30 | 1452 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Galateni

La ordinul PSD, pentru care este Muma si pentru a acoperi scandalul Prefect - Primar Dragusin, sefa GNM Teleorman a gasit o infractoare de mediu penelista: Primarita de la Galateni! Deci pentru unii muma, pentru altii ciuma, uitind ca, chiar in Turnu-Măgurele are mai multi ciumati pesedisti!

Penelistii par hotariti, sa ii plateasca cu aceeasi moneda, asa ca daca initial ar fi cerut la negocierile judetene scaunul doamnei (fara dinsa bineinteles!), acum odata cu viitoarea numire de Comisar General, vor rezolva mai elegant aceasta problema!

Caci primarii penelisti sint revoltati, ba liderul lor a intrebat retoric: ,,Ba, asta e madam Udrea de Teleorman si noi sintem in era Basescu?". Nu stim ce a vrut sa zica cu madam Udrea, dar sigur se lasa cu circ, ca piine e scumpa si la pret si la vedere!
https://www.facebook.com/Antena3Alexandria/posts/pfbid02hDfxE4EmCvcQ5rEmBT5t7RUvqUzS5eoZtGBLUvUbzHLUTavEXuY6LTWkeVPrK2Arl

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.