Adrian Gadea: Uniunea Europeana aproba "prostii". Sergiu Iordan (din partidul care a scris "prostiile") ii raspunde lui Gadea (din coalitia coerentilor)

13 Mai 2022, 10:19 | 1062 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Sergiu Iordan

Uniunea Europeana nu avea cum sa aprobe prostii sau UE egal prostie. Atat intelege Gadea. De ce? Pentru ca poate. Cei care au alte pareri sunt prosti, el fiind mereu destept. 

Adrian Gadea: „Coerența PSD versus Prostia USR!
După schimbarea fostului ministru al Fondurilor Europene, Guvernul și Coaliția de guvernare au câștigat coerență și în ceea ce privește modificări ale PNRR. Insistențele PSD pentru modificarea prostiilor scrise de USR în acest plan național au convins partenerii de guvernare să acționeze unitar pentru apărarea intereselor cetățenilor români.

Acum Guvernul vizează și o modificare mai amplă a PNRR, pe lângă solicitarea PSD privind eliminarea plafonului de 9,4% din PIB pentru pensii, care ar fi însemnat o înghețare a veniturilor pensionarilor timp de 48 de ani. Ministrul Marcel Boloș a avansat inclusiv un termen, respectiv toamnă, timp în care România va pregăti un pachet întreg de măsuri, nu doar eliminarea plafonului de 9,4% din PIB pentru pensii și introducerea irigațiilor din agricultură, ci și alte elemente care sunt determinate de contextul economic și de conflictul din Ucraina, cum ar fi scumpirea materialelor de construcții care reconfigurează toate cheltuielile planificate inițial.
Această conduită mai coerentă a Guvernului este în favoarea românilor care vor beneficia de fondurile din PNRR”

Sergiu Iordan - 

"Printr-o postare tipic PSD-istă, în linia care i-a consacrat ca fiind social-populiști, actualul președinte al Consiliului Județean Teleorman a lansat ieri în spațiul public o cugetare ce nu-i face nicidecum cinste. E penibil să îți jignești un adversar politic (numindu-l prost) aducând argumente... eufemistic vorbind... lipsite de logică. Domnul președinte scria următoarele despre coerența PSD, făcând referire la programul PNRR: de la sursa - pagina Facebook Sergiu Iordan
Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
ioan pe 14 Mai 2022, 08:43
#3
sef mare
Articolul este despre pnrr, Irino ! Si comentatori asta fac, comenteaza articole .
IRINA. pe 13 Mai 2022, 14:59
#2
Draga Serghei.
Dar ce treaba ai tu cu PNNR? Dar tu ioane?
ioan pe 13 Mai 2022, 11:09
#1
prost, dar sef mare
CIND nu era PNRR , psd-ul a dat o lege prin care marea pensiile cu 40 % ! A mintit , nu le-a marit ! Minte mereu ! psd- ti nu mint decit cind fura, atunci chiar fura pt. ei si pt copii lor ! DAR diplome de facultate nu fura , alea le cumpara ! E cineva in conducerea CJ TR. care are facultate , la stat ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.