Pericol! "Gradina Publica" din Turnu Magurele - Tunderea arborilor s-a facut ca sa rezulte cat mai mult lemn

13 Mai 2022, 11:00 | 1700 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Tundere arbori

In cadrul unei interventii de tundere, nu se va inlatura niciodata mai mult de 30% din coronament.

La o eventuala furtuna exista pericolul ruperii arborilor. Trebuia consultat un specialist sau cautat pe internet. Poate se urmareste ruperea arborilor mari pentru a planta altii tineri! Clic pe foto. De la sursa

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
O întrebare, pe 13 Mai 2022, 21:45
#5
Despre c*rățenie
De ce este atâta țărână în oraș. Pe mașini, în balcoane, peste tot.Este începutul deșertificarii zonei? O masina cât timp sta fără țărână pe ea? Cât costă spălarea unei mașini și de câte ori pe săptămână trebuie spălată..Balcoanele trebuie măturate zilnic. Oare cei care ridică praful de pe străzi când se fac că mătură au vreo contribuție la întinderea mizeriei?
Așa da băieți pe 13 Mai 2022, 21:33
#4
Toaletare totală
Cu pădurea de la Sâi ce ați avut? Ați belit tot terenul, a fost toaletare radicală și totală până la sol. Beneficiari tot țiganii au fost? Era o vorba din bâtrâni: decât să câștigi doi poli la soare, mai bine un pol la umbră.( pentru tineri care probabil nu știu, polul însemna mai demult douăzeci de lei). Stimați tovarăși, chiar vă place sa stați în soare, sau treaba e făcută ca să stea pulimea în soare, drept pedeapsa,să- i vina mintea la cap, să le fiarbă creierii. Deșertificarea zonei, ăsta e viitorul + depop**area.Ca la Dăbuleni.
Fabian Costescu. pe 13 Mai 2022, 20:22
#3
Nu mai scrieti baliverne!
Numai pe vremea lui Sorin Duma, cand era la Primarie si la PSD, se taiau multi arbori de pe domeniul public si se vindeau la ti**ni, iar banii si-i insusea el. Cu lemnele din parc nu se putea procopsi nimeni. Oe de alta parte, pe strazi sunt atat de multi copaci care necesita toaletare si cu lemnele obtinute chiar se poate face ceva. Dar nu le taie nimeni!
Soluție alternativă pe 13 Mai 2022, 14:12
#2
La muncăăăăă!!
Eeei,voi țiganii trebuie să mergeți întâi pe la școală,după care să vă găsiți și ceva cinstit de muncă.Și nu în ultimul rând să vi se taie ajutoarele sociale,venite prin munca celor ce vă suportă și de la care vă însușiți destule bunuri și avantaje.Nu cred că exită undeva în lume doar beneficii fără îndatoriri,muncă și contribuții față de bugetul de stat.
Energie "altermativă". pe 13 Mai 2022, 11:18
#1
Producătoare de emisii de carbon și CO2
Și noi țiganii ce să facem? Să murim de frig? Să plecăm in State prin Mexic la cerșit ? Să dăm în cap la lume?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.