Cacastoarea Local Urban Turnu Magurele isi face treaba: culturile de hirtie igienica, tampoane si prezervative vor creste mari pe cimpiile din jurul orasului

12 Mai 2022, 11:54 | 1428 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Vidanja

Cuclea i-a luat lui Cone cacastoare noua! Noua e un fel de a spune, caci a costat 86.923,00 RON (17.835,48 EUR)!

http://e-licitatie.ro/pub/direct-acquisition/view/107257238

Cacastoarea Localului Urban face concurenta neloiala vidanjei oficiale SC APA SERV SA, caci practica tarife la negru, la gri sau la alb, in functie de cit de incredere esti!

Citeste si: PRIMĂRIA CU MAGIA. ORAȘUL CORABIA – NU MAI SUNT TEII?! BORDURILE ÎNFLORESC ÎN LOCUL TEILOR

In plus sint comisionati si fermierii pretenari, carora li se da cu amendamente pe cimp! Si daca nu te duci cu cacastoarea in statia de epurare, ci folosesti gurile de vizitare de la reteaua de canalizare de pe centura orasului, inseamna ca faci economie!

Asadar, sa speram ca: culturile de hirtie igienica, tampoane si prezervative vor creste mari pe cimpuri si ca vremea nu va fi deosebit de calduroasa cum se anunta (33 de grade) si ca nu va bate vintul catre oras!

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
JDK pe 12 Mai 2022, 21:31
#2
Nu vă mai satură Dumnezeu
Măi,lichelelor,voi nu urmăriți știrile?Azi a intrat Piedone împreună cu mai mulți colegi,iar mîine,poimâine intră și Oprescu.Vor urma și alți ”edili”,tot pentru fapte bune.Voi ce aveți de gând,haiducilor,cât credeți că mai rezistați?!Aveți liniștea și speranța că vouă nu vi se poate întâmpla nimic?Eu zic să vă mai gândiți,că în vremurile de azi se poartă tare abuzul în serviciu,șpaga și spălatul banilor.E doar o chestiune de timp,încadrările vor fi și ele pe măsura faptelor.Ați intrat în primărie rupți în fund,iar azi nu vă mai săturați de numărat banii,de vacanțe și proprietăți,îmbuibaților!
Gigi pe 12 Mai 2022, 14:12
#1
D ale primarului
Cit de prost sa fii la cap,sa cumperi cacastoare in secolul calculatorului . In loc sa termini de bagat apa si canalizare in tot orasul,ca si pentru asta ai fost ales, tu ai de gind sa ne tii cu wc ul in fundul c*rtii,sa ne mai convingi inca o data cit de incopetent esti!Si tot pe ciubuc*ri,ai coborit pina aici?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.