Europa ne-a trimis nota de plata pentru combinat! 33.000 de Euro pe zi!

11 Mai 2022, 16:55 | 1814 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Cenusa

Comisia Europeana nu poate fi trasa in piept si pacalita cu argumente gen: "firma este in faliment, iar patronul la puscarie, deci nu are cine sa faca ecologizarea depozitelor de cenusa de pirita"!

Vazind cit élan si stiinta de carte, au pus autoritatile de mediu teleormanene in salubrizarea deseurilor menajere, pe cimpuri si vai, suntem convinsi ca vor contribui cota-parte la plata acestei amenzi!

Nu de alta, dar cind "a fost cald si bine" la combinat, au avut si ei scaune ergonomice si incalzite la cur! Fiind prima amenda pe care o va incasa Romania, statul pare decis sa recupereze prejudiciul, chit ca unii s-au culcat pe o ureche! Iar salubrizarea cimpurilor si vailor, poate continua si dupa, dar din alta ipostaza!

Deci tineti minte: "Amenda in suma de 29.781 euro pe zi! Plus plata unei sume forfetare de 3.311 euro pe zi!
In fond ce atita mare scofala? Si Basescu pina a fi dovedit Petrov, a fost si parlamentar si ministru al transporturilor si primar al capitalei si presedintele tarii si europarlamentar!
Sursa: https://www.greennews.ro/article/comisia-europeana-cere-romaniei-penalitati-de-peste-33-000-de-euro-pentru-ca-nu-a-inchis-gropile-ilegale-de-gunoi?fbclid=IwAR1tQomPw54d-4HxxX9r7g6lC-3kVLILup17uGUTbzvcpxJCaX3f2xno3Ul

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
I.N. pe 13 Mai 2022, 09:47
#7
Dă-i prostului ocazia să-și dea cu părerea
Băăă,Ipse,dacă mama ta n-a făcut avort asta nu înseamnă că te-a trimis regulat și pe la școală sau ți-a dat vreo educație aleasă.Tu lucrezi la mediu,ești vreun specialist,sau îți arunci prostia și părerile în lipsa educației și a pregătirii?Lucrurile merg așa cum merg astăzi și din cauza unor deștepți ca tine,nu din vina unor ”comuniști” care au făcut ceva pt.țara asta,și mă refer la investiții,din care tot fură unii din vremurile prezente și pun pe butuci o întregă industrie uzată fizic și neretehnologizată.
Un je**s cucoana florica pe 12 Mai 2022, 10:44
#6
Un imbecil cucoana florica
Către domnul director general al SC Donau chem domnul Vasile aveți angajat un șofer imbecil și debravat, acesta vorbește prin orașul turnu Măgurele că amoniacul miroase din cauza dumneavoastră ca el are informații că nu merg utilajele acolo
Ipse pe 12 Mai 2022, 10:16
#5
Lui Florin
De ce n-a făcut mă-ta avort? Nu mai poluare lumea cu duhoarea ta de prost. Esti prost de puți bai retardaților! Morții ma-tii de comunist împuțit!
Florin pe 12 Mai 2022, 08:56
#4
Lute pentru Ipse
Da cine mortii ma-tii te obliga sa intri pe acest site,si sa mai si ai tupeul sa comentezi?

Multi dintre cetatenii orasului vor spune ca CIC Turnu Magurele a asigurat un serviciu si a dat de mancare la mii si mii de oameni,dar nu stiu cati dintre ei au cunostinta si de cati a imbolnavit si omorat.Din cate cunosc,cei ce au construit acest combinat i-au dat un termen de exploatare,de folosinta,de 25-30 de ani.Iata ca a plecat pe al 60-lea an si carpeala continua.Lafel continua si poluarea si tot ce rezulta din activitatea lui.
amoniac poluare pe 11 Mai 2022, 21:17
#3
anghel uree 2
miroase in port si pe soseaua portului a amoniac de te sufoca in fiecare zi garda de mediu primaria luati vreo masura ?
Ipse pe 11 Mai 2022, 20:29
#2
Pentru postator
La ce postări de tot rahatul aveți, e de mirare că mai aveți comentaci.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.