Reclama e sufletu' lu' Danut! Danut, sufletu'!

08 Mai 2022, 13:18 | 1523 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Pupincurism

Cind pupincurismul de la Primarie e insuficient, primarul isi cumpara laudatori, care sa ii glorifice realizarile!

Asemeni lui Madame de Pompadour, care a avut de ales intre 2 amanti a cite 250.000 de franci pe an sau 500 a 1.000 de franci bucata, Danut a ales cantitatea: 35 de aparitii in presa a cite 200 lei bucata!

Cam bulevardiera sau chiar centurista presa asta! Clic aici pentru licitatie

 sptr

 200,00  RON / Unitate de masura
 anunt
 79341000-6 Servicii de publicitate (Rev.2)
 

Servicii de publicitate in presa cotidiana locala - Ziarul Teleormanul. Publicare anunturi, pagini de interior, alb-negru, dimensiuni caseta minim 8 cm/10 cm (maxim 150 cuvinte)/anunt 

Toate primariile ofera contracte pentru a supravietui presa de partid si de stat.

 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Înțelegem multe fără a fi genii pe 10 Mai 2022, 09:39
#3
Vorbiți de spirite într-o băltoacă de mediocritate?!
Dorind să păreți cult,la cap,nu ne arătați decât o doză de slugărnicie și dispreț față de realiatea care ne înconjoară.Ne acoperă iarba,ne-au invadat maidanezii,sărăcia e tot mai prezentă,iar unora le arde de comentarii stufoase,scrise parcă la comandă,dar,ce păcat, scrise tot de o slugă.Exact cum anticipam.Apare un prost,pardon,un filozof,care se face că nu înțelege,și îi trage cu o postare care ne arată nivelul de slugărnicie dintr-o anumită zonă.Apropos,și cine e geniul despre care care faci voalat referire,și care sunt avantajele pentru postare??Mă,voi ați înebunit de-a binelea,respingeți evidența și vă încăpățânați să răspundeți de dragul stăpânilor de la care strâgeți doar firimiturile rămase de la ospățul din banul public?Vă situați de partea cui nu trebuie fără a realiza dimensiunea răului făcut prin apărarea subtilă a unor reali hoți,nu găinarii ce stau prin pușcării,tot din grija conducătorilor iubiți.Sunt atâtea lucruri bune de făcut,trebuie doar minte și c*raj.
M.G.F. pe 09 Mai 2022, 17:08
#2
Tot de la EINSTEIN.
-DIFERENTA INTRE PROSTIE SI GENIU ESTE CA GENIUL ARE LIMITE.

-MARILE SPIRITE AU INTALNIT ADESEA OPOZITIE DIN PARTEA MINTILOR SLABE DE INGER.

-LOGICA TE AJUTA SA AJUNGI DIN PUNCTUL A IN B. IGNORANTA TE VA DUCE ORIUNDE.

-INTELECTUALII REZOLVA PROBLEMELE, GENIILE LE PREVIN.

Domnule #1. Articolul nu are nici un inteles, iar comentariul tau este ceva cu valoare nula. Iar pe EINSTEIN lasa-l in pace,ma indoiesc ca a umblat pe la Olteanca.
Ion Cristoiu de Olteanca pe 09 Mai 2022, 10:10
#1
...ȘI DĂ-I ȘI LUPTĂ...NEICUSORULE!
Cu toate eforturile de publicitate și crearea unei imagini de vizionar și gospodar,trebuie înțeles bine că,ADEVĂRUL E NUMAI CEEA CE SE VEDE.În rest,treaba cu slugile e mult mai simplă,se găsesc multe și gratis.Cum bine spunea Albert Einstein:Numai universul și prostia omenească sunt infinite.Măi,ce vorbe a slobozit tov.Albert E.,zici că s-a născut în Teleorman.Hai,dați drumu la înjurături,că și astea sunt nelimitate.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.