Cazul Constantin Biciu - Politia Turnu Magurele: Cel care isi asuma accidentul e greu de convins. Aveti putintica rabdare!

06 Mai 2022, 13:58 | 4251 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Politia

Politia va da un comunicat atunci cand va gasi vinovatul (cel care isi asuma accidentul). Oamenii legii lucreaza zi si noapte la caz. Cel care trebuie sa isi asume accidentul e greu de convins. Simionescu si Iordanescu au rezolvat mult mai repede: un tampon de alcool la un dinte. Atunci erau alte timpuri. 

Cităm din Rezoluţia  Parchetului Turnu-Măgurele, din data de 12.03.2007: "Făptuitorul a declarat că este posibil ca aparatul etilotest să fi reacţionat la urmele de alcool expirate datorate prezenţei unui tampon îmbibat în alcool în cavitatea bucală pentru calmarea unei dureri dentare". Tare, nu? Simionescu, un individ putred de bogat, se trata cu tampoane cu alcool, nu avea bani de medicamente. Of, Doamne, cât de proşti ne socotesc ăştia pe noi!? Procurorul Marian Iordanescu îi dă NUP(neinceperea urmaririi penale) lui A.Simionescu, prin rezoluţia citată mai sus, constatand ca alcoolemia era zero iar vinovat de producerea accidentului fiind, desigur, victima.

Citeste si: Adi Simionescu, consilier judeţean, a făcut un accident auto mortal având o alcoolemie de 0,98 %. Procurorul M.Iordanescu i-a acordat NUP-ul salvator!

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Biserica pe 10 Mai 2022, 16:14
#9
adventistă
Mă Pintoiule, ia fa mă niște ore de conducere cu ei !...
Monu și Tony pe 08 Mai 2022, 13:28
#8
Adevăr și numai adevăr
Simionescu Adrian are și păcate dar este un om de valoare,deorece nu l-a trădat pe Dragnea,fiindu-i și coeg de camera la facultate,dar in schimb fiul sau stefanel împreuna cu Ilie dragne au fost primii care l-au prostit,dezinformat si futut in gura in final,cu toate ca au fost avertizați de Emil lungu si fostul director de la ferma salcia (Cracea ),ca prin ce fac ei îl duc pedragnea la Rahova.Au fost ajutați si de o doamna director de la ferma salcia,împreuna cu șoferul fostului director care îl ducea la Buc*resti(GT)
Catalin Biloiu. pe 08 Mai 2022, 12:52
#7
Ne mai pomenit!
Pentru #4-#5-#6. Zau ca traim intr-un balamuc: TITLUL ARTICOLULUI ZICE UNA, CONTINUTUL ALTA, IAR VOI, IN LOC SA SPUNETI CEVA DESPRE CUM S-A PRODUS ACCIDENTUL (daca stiti, bine, daca nu, stati in banca voastra!) BATETI CAMPII. IN COLO, STIE DUMNEZEU CE FACE!
Mihai Ștefan cristian pe 08 Mai 2022, 09:37
#6
Bătaie de joc
Asa și mie mia furat catalizatorul la mașină un service și având relații mi sa dat clasare la dosar datorita unui polițist incompetent dar mulțumesc lui Dumnezeu ca judecatoria leau dat planurile peste cap și sper sa se facă dreptate
Monica. pe 07 Mai 2022, 10:35
#5
Criminal în libertate!
După cum știți acest criminal a fost scăpat de Dragnea și compania.Dar justiția divina își va spune cit de c*rind dreptatea Nimeni nu ramine nepedepsit în fata legii Mintuitorului.
x pe 07 Mai 2022, 10:02
#4
Le aranjeaza Dumnezeu cum e corect!
Niciunul dintre cei doi mentionati in articol nu sunt bine acum. Cine reuseste sa scape de pedeapsa legii omenesti, nu va reusi sa scape de pedeapsa divina.
gagiulescu pe 06 Mai 2022, 22:38
#3
????
POATE CINEVA SA SPUNA CUM S-A PRODUS ACCIDENTUL?
Gigea pe 06 Mai 2022, 15:30
#2
Accident sau crimă?
ICCJ: Șoferii care schimbă poziția mașinii implicate într-un accident rutier cu victime riscă pedepse cu închisoarea de până la șapte ani.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.