Pentru pacaliciul de Cuclea - Esti turmentat non-stop?! Esti si prost. Esti pacalici de unde s-au facut pacalicii.

06 Mai 2022, 08:23 | 1538 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea

Turnenii sunt omorati pe strada, iar Politia ascunde faptele. Tu esti cel mai tare. Politia ti se subordoneaza. Tu iti dai seama ce se intampla?

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Fost politist. pe 06 Mai 2022, 17:23
#5
Precizari.
Politia din Turnu Magurele este o sectie a POLITIEI NATIONALE SI NU SE SUBORDONEAZA PRIMARULUI, CI PREFECTULUI PRIN POLITIA JUDETEANA-I.J.P. Cele doua institutii COLABOREAZA. In unele localitati exista POLITIE LOCALA, AFLATA IN SUBORDINEA PRIMARIEI. La noi nu exista si, dupa parerea mea, nu este cazul, SUNT DESTUI POLITISTI NATIONALI SI DE FRONTIERA (CAM DE 3 ORI MAI MULTI CA INAINTE DE 1989)
Aaa pe 06 Mai 2022, 15:22
#4
Com
Cum sa se subordoneze poliția primăriei ? Sunteți sănătoși la cap ?
Monica Columbeanu pe 06 Mai 2022, 14:27
#3
Tablă și în față și pe fundal
Avem în foto imaginea lui Irinel Columbeanu de Turnu,”ctitorul” de garaje,sărăcie și mizerie.Nuu,Giga,asta e numai imaginea de fond a tabloului ce reprezintă Cătunul Turnu Măgurele.Adică,a unui coteț din tablă,ridicat cu sprijinul și inițiativa bravei primării și a destoinicilor ei angajați,pardon,executanți.
Bahus e cu ei in fiecare zi pe 06 Mai 2022, 13:43
#2
PARCA E UN ORAS BLESTEMAT
Si da,parca suntem blestemati sa avem asemenea conducatori.Baietelul asta,atunci cand e sub influenta bauturilor alcoolice,vorbeste mai rar si mai apasat,dand impresia ca doreste sa fie ceva mai clar.Pe fond,nici el nu stie prea bine ce vrea sa spuna,e doar cuc si alte pasari.Puterea le-a luat mintile,iar noua,prin competentele ce la arata,ne dispar multi banii zilnic,si din cei putini pe care-i mai avem.Va asteptam pe toti la vot!
Giga pe 06 Mai 2022, 12:27
#1
??
Dar unde a fost fotografiat,la ghena de gunoi ?Cum o fi ajuns acolo,dupa vreo bauta?.Pare euforic si rinjetul ala este al unui om care cerseste ceva.Chiar este primarul acestui oras ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.