E un atac cibernetic in desfasurare asupra site-ului turnucustiri

05 Mai 2022, 05:46 | 1603 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Turnu Magurele

Vor sa-l blocheze. E o coincidenta cu ce s-a intamplat in aceste zile. Au mai fost cu alte ocazii, dar nu au reusit.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Ghiță pe 05 Mai 2022, 21:04
#2
Titlu
Valiza nu a fost adusă de Iordan Sergiu ci a fost trimisa in piața de Petre pitis și Nicoleta pene (Amanta lui Petre) fosta,Valiza a fost trimisa in piața și cu acordul lui Dragnea,folosit c pretext pentru spălarea păcatelor lui Dragnea.a

Aceasta valiza a fost si la roșiori de vede la o persoana care a lucrat cu fiul lui Dragnea care l-a și informat pe acesta persoana ca este lucrătura lui Dragnea și pitis și Nicoleta pene.
Stan Mintitul. pe 05 Mai 2022, 17:53
#1
Fara diversiuni!
Va ataca dracul! Ce mare scofala sunteti? Nu sunteti in stare sa dati o stire adevarata! Dl. Claudiu Cracea s-a grabit sa anunte tragica moarte a ing. CONSTANTIN BICIU, apoi a amutit complet. Stimate domn, este adevarat ca nu mai esti consilier si nici presedinte al organizatiei locale PNL, dar ma indoiesc ca daca te duci la Politie nici nu vor sa stea de vorba cu dta. Presupunand ca asa s-ar intampla, trimite-l pe dl. Musat Tudorel, care este membru in comisia de ordine publica a CL si fost politist si sigur i se va spune ceva, chiar daca va fi doar o parte din adevar.

Nota. Ce-am scris pana acum este valabil si pentru dl Sergiu Iordan. E mai simplu decat treaba cu celebra valiza Teldrum.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.