Moartea unui senator e invaluita in mister de catre Mafia din institutiile statului, in frunte cu Primaria Turnu Magurele

04 Mai 2022, 06:42 | 3375 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Constantin Biciu

Comentariu - "Cine este acest anonim sofer criminal?????????? de CE politia nu da nici un detaliu??? de ce locul accidentului a fost curatat si mutat????? Unde sunt pozele si verbalul de la locul faptei????? CE probe au pus domnii politisti la dosar??? Se incearca o musamalizare grosolana, marlaneasca, dar e inutil adevarul o sa iasa la iveala si cel vinovat o sa plateasca, de asta se va ocupa familia! POate fi si fiul Papei tot va plati !"

Primarul tace pentru ca e groasa rau.

Constantin Biciu a insemnat foarte multe pentru Danut Cuclea: sef, coleg, politica, etc. Prin oras se zice ca autorul accidentului este pro. Oan.

Institutiile statului ar trebui sa emita un comunicat. Aceasta tacere este foarte periculoasa pentru societate si ascunde adevarul. Familia si turnenii trebuie sa stie adevarul.

Constantin Biciu e un nume de referinta pentru oras. Daca asa ceva se intampla cu o personalitate, oamenii obisnuiti nu reprezinta nimic in fata Mafiei din Turnu Magurele. 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Tepes pe 04 Mai 2022, 23:37
#6
Pentru lingai
Imi plac comentariile lingailor....o sa va iasa apa in plan de data asta, n-o sa reusiti sa musamalizati nimic, mafiotilor
Sfântul Mitică Blajinul pe 04 Mai 2022, 16:55
#5
Alooo Bălăceanca?
Alo, balamucul Bălăceanca? Ați externat cumva niște pacienți care delirează pe turnucuștiri.ro? Băi ăștia, ați rămas fără tratament sau ce? Auzi delir cu conspirații criminale. Era și Bîciu vreo sculă să merite atâta atenție criminală din partea unor rechini din cei mari? Clar că sunteți duși cu capul din moment ce elucubrați pe aici. Auzi delir, cică Primăria e implcată în mușamalizarea unui caz de omor din culpă. De parcă Primăria are atribuțiile Poliției rutiere și ale proc*rorului de caz. Clar băi Crăceo, ești praf, amărâtule! Dacă ajungi să aberezi așa ceva e clar! Ești varză! Pardon, looser cu repetiție. Bine că nu-l bănuiți pe Putin că l-a omorât pe Bîciu! Ninoooo-ninooooo ..... medicamente și electroșoc*ri! Și internare urgent!
Un oarecare. pe 04 Mai 2022, 15:17
#4
Lui "Ba #3"
Mai cetatene, esti cazut in cap? Sau, vazand ora la care postezi, ce cantitate de alcool ai in organism? Ia tradu si pentru noi. prostii,

ce inseamna "ceime ai musamalizari"???????? Onorata Redactie,cum dracului puteti da pe post asemenea idiotenii? Se redau automat cele receptionate? Alta intrebare: Daca autoritatile tac, CAND S-A PRODUS NENOROCIREA NU ERA NIMENI PRIN APROPIERE, CARE SA SPUNA LOCUL SI CE-AU VAZUT EI?
Ba pe 04 Mai 2022, 12:03
#3
Da prosti mai santeti
Va meritati soarta si chiar mai rau. Visati ceime ai musamalizari
Stan Pățitu pe 04 Mai 2022, 09:27
#2
Se mizează mult pe uitare
Iar cei ce mai țin minte nu sunt decât cei din familie și cei foarte apropiați.Văd că unii sunt foarte activi pe acest site,dar atunci când cineva semnalează câte un fapt,mai ales de o asemenea gravitate,de ce nu fac în așa fel încât să se știe și pe la alte niveluri,nu doar pe la cele locale?Să nu uitați ce vă spun acum.Nu cred că e departe ziua în care,tot unii,vor încerca să-și facă singuri dreptate,în diferite cazuri.O vorbă veche dar,de actualitate,spune:”Somnul națiunii naște monștri”.
M.G.F. pe 04 Mai 2022, 08:17
#1
Tacere criminala!
Citind ceea ce se scrie despre aceasta tragedie, fara sa vrei te duce gandul la teorii ale conspiratiei, cum ar fi, de exemplu, ca moartea dlui ING.BICIU CONSTANTIN A FOST PREMEDITATA! Eu personal refuz sa accept o asemenea ipoteza, DE ACEEA ROG PE DL. PRIM PROCUROR(nu stiu cine este si nici nu ma intereseaza ) SA EMITA UN COMUNICAT CU DATE PRELIMINARE SI DACA EXISTA POTENTIALI VINOVATI SA NU DEA NUME PANA LA FINALIZAREA ANCHETEI. NU VA MAI COMPLACETI IN ACEASTA TACERE CRIMINALA!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.