La Bulgaru-n pravalie e mare paranghelie! Se serbeaza un avorton: Parcul Industrial Alexandria!

3 Mai 2022, 10:17 | 2.228 | 0
Parcul Industrial cu cereale din mijlocul campului
Car Universal

Dupa tentativele esuate de a aduce oligarhi rusi si sefi de trib pakistanezi ca investitori, Dragusin continua pe linia marxist-leninista si mai trage un simpozion cu public pensioner pesedist, pungute, pachete, calendare, pixuri si portretul chelios al domniei sale!

Acesta este link-ul cu materialul video despre eforturile facute de Victor Dragusin: https://www.facebook.com/cronicadeteleorman/videos/212537497538530/

 Fericitul eveniment are loc inainte de 8 mai (cind va sarbatori 101 ani de la infiintarea PCR-PSD, alaturi de B.O.B Alexandria!), in data de 4 sau 5 mai, in functie de citi pensionari transportabili mai gaseste la ,,ciuperca" in parc! https://abpark.ro

E bine sa nu mincati, daca sinteti invitati, nu pentru analize medicale ci pentru a va umple matu cu iaurt bulgaresc, salata bulgareasca si cam atit, ca nea Anghel e cam scirtar!

Oricum Parcul Industrial Alexandria are ,,viitor de aur"! E cuprins ca spatiu verde in Raposatul Registru al Spatiilor Verzi, situat in cimp, unde se cultiva cereale!!! De aici si nevoia unui simpozion la un restaurant, unde se poate sforai, cu conditia sa nu deranjati prezidiul! Iar tovarasii de la centrul, care vin cu tovarasele amante, au cazare gratuita si acces la piscina lui Dinu (doar pe partea lui Bulgaru!).

Clic pe foto pentru a vedea minunatul parc industrial din Alexandria.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.