Dedicatie speciala: de la Victoras Dragusin pentru Nea Marcel Ciolacu, se stie!

02 Mai 2022, 09:06 | 1409 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Capital

Dedicatie speciala: de la Victoras pentru Nea Marcel, se stie!

Banii de mediu ai lui Dragusin se muta la Buzau, la nea Marcel Ciolacu, caci s-a tocmit ,,firma mare" , tocmai din Comuna Patirlagele sa faca noul registru al spatiilor verzi al Alexandriei!

Totul prin achizitie directa, ca sa faca in ciuda firmelor teleormanene de consultanta de mediu, care stau ca, catelele in calduri, la gard! Si ca sa se puna bine cu noul sef, sa se cimenteze relatiile teleormaneano-buzoiene!
http://e-licitatie.ro/pub/direct-acquisition/view/110647712

O nimica toata de circa 98.750,00 RON (19.952,72 EUR), acordata firmei SC Kondorcad Landsurv Srl, Strada Cring, Nr.8, Comuna Patirlagele, Judetul Buzau, in data de 28.12.2021, cu 3 zile inainte de Anul Nou 20-22!

,, Firma de casa si de consultanta" numita Garda de Mediu Teleorman ar fi trebuit sa amendeze cu 200.000 lei sau baremi cu 100.000 lei Primaria Alexandria caci si-a abrogat vechiul registru fara sa ii aibe gata pe cel nou inca din octombrie 20-21! Acest lucru nu s-a intimplat, caci ar fi fost ,,mai mare daraua, decit ocaua", vorba unui buzoian celebru Omar Haysam, preten de vinatoare al lui Nea Marcel!
https://alexandria.ro/wp-content/uploads/HCL-227.pdf
https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/78673

We really love the environment! Ne place mult mediul înconjurător!

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.