De cati fruntasi PSD e nevoie sa planteze un plop?!

29 Aprilie 2022, 03:10 | 1.774 | 4
Plop
Car Universal

De cati pot sa intre in poza.

Desi s-a dus perioada optima, pesedistii se lauda ca au plantat plopi in data de 27 aprilie, in comuna Fantanele. Plopul a inverzit, iar pesedistii sunt la prima etapa de plantare din aceasta primavara.

Posibil ca acesti plopi sa fie din categoria celor care fac pere. 

4 comentarii Comentează

 • #4
  Gheorghe pe 30 Aprilie 2022, 02:12
  Pt.politicieni
  Plopi plantați vor crește iar politicienii se vor usca.
 • #3
  Gelu. pe 29 Aprilie 2022, 15:14
  Lui Nelu.
  Depinde de varsta si marimea plopului. Daca are vreo 30 de ani si inaltimea de cca. 30 metri nu-l pot planta nici 11.ooo.000 de PSD-isti(cam atati se estimeaza ca sunt in tara), fara sa socotim ca la asemenea caracteristici trebuie scos din alt loc. Daca are 1 an, este suficient...Nelu!
 • #2
  Nelu pe 29 Aprilie 2022, 08:57
  Totul e numai propagandă neocomunistă
  De tot atâția care după ce au plantat pomii se întorc la furat,adică la ceea ce știu să facă mai bine.În general,atunci când faci o faptă bună,nu trebuie să-ți faci reclamă și nici să te lauzi.
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.