Ce facusi ma, Victoras? Te-ai auto-denuntat?

27 Aprilie 2022, 05:40 | 2033 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Canionul

Primarului orașului Alexandria, Victor Drăgușin, a reacționat și el. Și recunoaște că mașina este a Primăriei. Dar are o explicație.

„A fost o potrivire nefericită. În zona respectivă există o formațiune, am putea să îi spunem canion, pe care îl umplem cu materiale, resturi de materiale de construcție, ca să aducem o nivelare. Din cauza ploilor din ultimele zile, nu s-a putut merge până la buza canionului și s-a răsturnat acolo. E o mașină de la ADP. E o decizie de Consiliu Local în legătură cu asta… S-a dat amendă de 50.000 lei către ADP, i-am sfătuit să o conteste”.
https://www.libertatea.ro/stiri/video-o-masina-a-primariei-alexandria-arunca-gunoaie-pe-un-camp-chiar-sub-privirile-prefectului-care-facea-curatenie-4091400

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Eleonora pe 27 Aprilie 2022, 21:09
#4
De acord
Bine punctat, Catalin Manzatu.Traim intr-un judet cu oameni lipsiti de educatie si bun simt.Nu toti, dar suficient de multi.Ma buc*r pt ca, peste un timp voi pleca din acest judet.

Nicu Iorga. pe 27 Aprilie 2022, 19:36
#3
Draga autorule/
Daca articolul mu are nici un chichirez, macar da-i un titlu ma smecheros, cum ar fi:

CE FACUSI, MAI VICTORAS, TE AUTO-DENUNTASI?
Pitoreasca pe 27 Aprilie 2022, 18:22
#2
.,? Zxccv
Dragusin un om deosebit nici el nu l-a trădat pe Dragnea,așa cum a făcut-o fiul sau alături de Ilie dragne,pitis,Nicoleta pene,și bine-nțeles putineanu. Care i-au dat cu bomboane in gura. Și-ii-au integritatea Dinți .
CATALIN MANZATU pe 27 Aprilie 2022, 12:46
#1
Hai sa fim obiectivi si sinceri.
Sunt un cetatean cu optiuni politice clare (e drept-idealiste), care nu-si doreste functii politice de nici un fel, iar cele profesionale sa fie dupa competenta. Fac urmatoarele observatii:- Nu primarii arunca gunoaie pe domeniul public. Dintre consilieri mai sunt unii care-si plimba cainii pe spatiile verzi, pe trotuare, unde isi fac nevoile si-si lasa microbii (de ex dna consilier Aura Ateneu, care este si medic). La fel politisti, proc*rori, judecatori. Ce sa faca Primarul in afara de faptul ca da amenda pe care judecatorii o anuleaza imediat?! Sunt foarte multi cetateni care nu platesc pentru gunoiul dus la containere si pe care il arunca in strada sau la Botul calului. Stimati concetateni, credeti-ma ca as putea sa scriu pagini intregi despre acest subiect si sa dau numeroase exemple, dar fierb de indignare ca imi "bat gura" de pomana( adica degeaba scriu) si chiar ma voi trezi cu injuraturi tocmai de la cei care se fac vinovati de asemenea fapte= escrocii, demagogii si hotii.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.