Ba, esti nebun? Ba, esti prost? Laietii din Carlomanu au participat la campania de ecologizare.

26 Aprilie 2022, 18:06 | 2232 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Carlomanu

Campania de ecologizare a ajuns si la Carlomanu, comuna Putineiu. Sedinta foto, feisbuceala, saci de culoare dedicata, veste verzi, tot tacamul pentru a arata ce?!

Aia sunt vai de capul lor si polueaza mai mult decat combinatul chimic de la Turnu Magurele, iar autoritatile vorbesc de ecologie.

Comunitatea de laieti trebuie ajutata sa se integreze, nu are nevoie de campanii pe Facebook. Trateaza cauza si nu efectul, dar pe cine sa intereseze.

In cateva ore era nevoie de inca o campanie de ecologizare. Clic pe foto pentru ca nici nu stiti ce pierdeti.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Xxx pe 02 Mai 2022, 21:59
#1
Fix asa!
Pai uite asa ajuți laietii sa se integreze... implicandu-i în activitățile comunității! Au răspuns invitației? S-au implicat? Eu as spune doar "la mai multe" astfel de evenimente. wink dacă aveți o alta soluție va rugam sa o prezezentati (evident în acord cu drepturile omului smile)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.