Primaria Turnu Magurele, Danut Cuclea sef de formatie, se lauda ca-si face curat in fundul curtii!

25 Aprilie 2022, 22:12 | 1741 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Gunoaie

Mizerie multa?! Ce strimba Danut din nas. Nu e curtea voastra? Smecherii vor sa stea numai in living, fundul curtii fiind plin de gunoaie.

Citeste si: CE DRACU’ SE ÎNTÂMPLĂ? OFICIAL EUROPEAN, ȘOCAT DE GUNOAIELE ȘI INCENDIILE ILEGALE DIN ROMÂNIA

Garda de Mediu ar trebui sa amendeze primariile care nu-si fac curat. Primaria, la randul ei, sa supravegheze zonele unde se arunca gunoi si sa respecte legea.

Citeste si: CIUCĂ A DECLARAT CĂ ÎN PIEȚE SE FACE SPECULĂ. CHESNOIU – SPECULA ERA PE TIMPUL COMUNISMULUI, ACUM SE NUMEȘTE COMERȚ ORIGINAL, DE LA DEMOCRAȚIE ORIGINALĂ

De la periferie pana in centru, Turnu Magurele e plin de gunoaie. Clic pe foto pentru a observa cum primarului ii pute gunoiul din propria curte.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Silviu pe 26 Aprilie 2022, 13:41
#4
Care sunt rezultatele?!?!?!
Aceleași,nesimțirea lor,prosteala și indiferența față de cetățeni.Cu o administrație care își bate joc de cetățenii ei, de atâția ani,nu poate face decât lucruri și acțiuni de fațadă.NU EXISTĂ NICIUN PROIECT MAJOR PRIN CARE SĂ SE OBȚINĂ UN PROGRES REAL,O PLUS VALOARE LA ECONOMIA LOCALĂ,PRIN CREAREA A NOI LOCURI DE MUNCĂ.LOCURI DE MUNCĂ ADUCĂTOARE DE VENITURI PENTRU NOILE SCUMPIRI DE TAXE ȘI IMPOZITE LA BUGETUL LOCAL,ȘI NU NUMAI.
Vali pe 26 Aprilie 2022, 10:16
#3
O MASCARADA IEFTINA
Si unde e zona in care se face reclama,pardon,c*ratenia?Din foto nu se vede mutra niciunuia dintre minoritarii care fac maoritatea mizeriei pe care ne-o aratati.Nu e decat o spalare de imagine a unuia care nu a facut nimic pentru comunitate.Cate amenzi s-au dat pentru necolectarea selectiva a gunoiului menajer sau aruncarea lui in loc*ri nepermise,la nivel de oras?Cei care trebuie sa se ocupe de asa ceva,inchid ochii,isi iau salariile maricele,iar altii se pozeaza in mari gospodari.Rusine tuturor celor ce vor sa ne arate o alta fata a problemei,si nu iau nicio masura importiva celor ce fac astfel de lucruri,ba chiar pare ca-i apara!Se tot spune de ceva timp,ca vom avea o monitorizare a intregului domeniu public al orasului,cu strazile,intersectiile si centura impreuna cu zonele de iesire din oras.Nicaieri in lume nu se face ceva bun doar prin puterea exemplului,ci riguros prin aplicare a legii.Avem legi si cuantum al amenzilor,care sunt rezultatele?
adita pe 26 Aprilie 2022, 10:10
#2
a
Asta e meseria pentru care s-a pregatit Cuclea, de gunoier. Altceva oricum nu stie si nu poate.
Z pe 26 Aprilie 2022, 06:24
#1
Mizerie
Mizeria nu e numai fizică, ci și morală. Chiar și numai pentru propagandă, Cuclea a c*rățat mizeria pe care o altă mizerie (cea morală) o produce. Aceeași mizerie morală care critică, și chiar bate câmpii. Păi Poliția ce face?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.