GUVERNUL NE UREAZĂ „PAȘTE SCUMP!”. MIELU SCUMP, OUĂLE SCUMPE, PASCA, COZONACUL, ETC

23 Aprilie 2022, 21:59 | 1272 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Paste scump

Paște scump! Klaus, Ciucă și Ciolacu au scumpit mielul și cozonacul. Mai mult, aici >> buletindeOltenia.ro

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Florina Costea. pe 24 Aprilie 2022, 18:34
#5
Tot Klaus, Ciuca si Ciolacu?....
...au scumpit urzicile, spanacul, loboda, ceapa si usturoiul verde, etc.( cum ar fi frunza de se taie pentru caini)? Asa suntem noi, romanii, facem misto de orice, inclusiv de viata noastra!Dupa cate stiu eu, soarele nu s-a scumpit si ne da caldura si lumina tot gratis.
Gheorghe pe 24 Aprilie 2022, 13:08
#4
Pt.politicieni
Scumpirile vin de la nărozi de Europarlamentari votați de noi.Trebuie să ne supunem la înalta poartă.(de la Burebista pân la prostu ista suntem supuși) și neajutorați . Paste fericit!
Un biet crestin. pe 24 Aprilie 2022, 12:27
#3
Stimate #1.
Adrian Paunescu spunea:

"Schimbari mai grave decat moartea,

Au fost si sunt si vor mai fi" Scumpirile nu sunt o nenorocire numai pentru romani. Ele nu-i ocolesc nici pe americani si aliatii lor, nici pe rusi, chinezi si aliatii lor, nici pe cei neutri din punct de vedere politic. Adevarata nenorocire o constituie DEMENTA celor ce-au acaparat puterea si hotarasc asupra vietilor miliardelor de oameni. Omenirea a ajuns in stadiul cand nici un fel de asa zise alegeri libere nu mai pot indrepta ceva. Dau un exemplu: se vorbeste de faptul ca resursele energetice sunt limitate si ca trebuie reduse consumurile, dar se fabrica masini si utilaje mari consumatoare de energie si care duc la epuizarea resurselor, cum ar fi armamentul si autoturismele. Cei mai in varsta isi dau seama ca puhoiul de autoturisme care circula fara un rost util prin oras, poluiaza de cateva ori mai mult decat Combinatul si UVCP pe vremea cand functionau la intreaga capacitate.Si asa-i in toata lumea!
Un biet crestin. pe 24 Aprilie 2022, 07:12
#2
Rugaciune pentru cei plecati in Eternitate.
FII, DOAMNE, BUN SI-NDURATOR,

PE VULTURI NU-I UCIDE-N ZBOR!
Românii sunt în criză de vreo 75 de ani pe 23 Aprilie 2022, 22:58
#1
VIN VREMURI GRELE
Dacă am scăpat de o iarnă destul de blândă,să ne rugăm să fie și viitoarele lafel.Eheee,dragilor,și ăsta e doar începutul scumpirilor.Mă tem că în c*rând vor fi destui care nu-și vor mai permite nici măcar un meniu ieftin pe zi,din păcate.Și unii care vor trebui să aleagă între a se încălzi și a mânca,o masă sau două,fără a avea pretenții culinare prea mari.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.