Teleormanul are cei mai prosti conducatori. Analiză. Investitorii pregătesc proiecte industriale și logistice de 6 miliarde de lei în România. Cel mai activ județ e Bihorul

22 Aprilie 2022, 21:43 | 1147 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Harta

Crește activitatea în sectorul industrial – logistic la început de primăvară: peste 900 de proiecte sunt în lucru, în diverse stadii, la nivel național, potrivit companiei de consultanță IBC Focus, care monitorizează șantiere în România. Investițiile necesare pentru realizarea acestora ar fi de aproximativ 6 miliarde de lei, dar cele mai multe proiecte sunt deocamdată în stadii incipiente, în curs de proiectare sau autorizare. Peste jumătate dintre investițiile monitorizate sunt spații de depozitare.

Mai precis, în luna martie au fost monitorizate 905 proiecte, în creștere cu 8,7% față de luna februarie. Cumulat, suprafața acestora este de 2,63 milioane de metri pătrați, iar valoarea investițiilor se ridică la suma estimată de 6,03 miliarde de lei.

Cele mai multe investiții au fost concentrate în Bihor- județ care cumulează 81 de proiecte. De asemenea, un număr însemnat de proiecte a fost identificat și în Ilfov, județ care a cumulat un total de 78 investiții investiții.

La polul opus se poziționează județe precum Mehedinți și Teleorman, cu 3 și, respectiv, 4 proiecte monitorizate în martie.

Clic pe foto pentru vizualizare

Mai mult, aici >> economedia.ro

 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
El pe 24 Aprilie 2022, 20:28
#4
Nr.1
Stalin a jumulit găină.si a ademenito cu boabe.
Go pe 24 Aprilie 2022, 18:09
#3
Pt.cetateni din Turnu Măgurele
Aveți ex.de blocul din Constanta care a ars din cauza amvelopari recomandate de (specialiști ?) guvernanții Români votați de noi.
Nelu de la cadastru pe 23 Aprilie 2022, 10:04
#2
Să vorbim strict de Tr.Măgurele
Responsabilii acestor proiecte,împreună cu conducătorii lor,mint mult mai ușor decât respiră.Păi,cum să vorbești despre pompe de căldură și panouri solare foto-voltaice când prima condiție este anveloparea și terasarea tuturor imobilelor prinse în proiecte?Apropos,toate acoperișurile bloc*rilor au autorizație de construire sau au fost făcute după bunul plac?Cine este responsabil în cazul unor accidente apărute în urma unor fenomene extreme?Care este procentul de anvelopare al bloc*rilor,de exemplu?Nu mai mințiți și nu vă împăunați cu asemenea proiecte dacă nu știți ce eforturi financiare implică,și de câtă forță calificată de muncă este nevoie pt.realizarea lor.După cum știm,hârtia suportă orice și oricât,dar trebuie să existe o limită cu minciuna și prosteala față de cetățeni.Nu au fost în stare să facă niște amărâte de drumuri,să aducă niște investitori,iar ei visează rachete spațiale.Cât să mai suportăm asemenea personaje care de ani buni doar au distrus și furat din banul public?
Gogu din parc pe 22 Aprilie 2022, 23:59
#1
Proiecte pt.prosteală marca Dragnea
Cum bine spunea infractorul odată,țineți-i săraci ca să-i puteți cumpăra ieftin.Sau povestea cu gâștele lui Stalin.Multe ajutoare sociale,loc*ri de muncă ioc.Proiecte lansate la nivel național copiate de către niște incapabili mincinoși.Stați liniștiți,nu se va întâmpla mare lucru,doar se vor umple niște buzunare.Sper că știți ale cui?!Sper că DNA a demarat supravegherea odată cu lansarea proiectelor minune.Voi visați frumos,ei fură maxim.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.