Teleormanenii sunt smecheri si nu au simt civic. Primarii sunt intelepti si harnici. Hari Epure, prefectul de Teleorman, ii cearta pe teleormaneni si lauda primarii

20 Aprilie 2022, 22:35 | 1418 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Hari Epure, prefect de Teleorman
Hari Epure - "Am constatat, în aceste ultime zile, că apropierea Sfintei sărbători a Paștelui se simte, în localitățile Teleormanului, și din faptul că oamenii încep să-și curețe gospodăriile, să văruiască pomii, pentru a primi Învierea Domnului cu sufletele și casele curate.
 
M-aș bucura nespus dacă la campania de curățenie "Teleorman, județ curat" de săptămâna viitoare interesul cetățenilor pentru localitățile lor ar fi asemănător cu cel pentru propriile locuințe. În același timp, sunt mulțumit de faptul că foarte mulți primari au depășit orgoliile politice și se alătură acțiunii de ecologizare."
 
Clic pe foto pentru a observa cum arata o primarie pastorita de unul dintre primarii laudati de domnul prefect. Rusinica! Au ales bine locul pentru fotografie. Au dat rusii cu bombardeaua. Celentano rezolva problema cu un sac de ciment.
Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.