Dana Banu l-a luat pe ,,o să" in gura si nu vrea sa ii mai dea drumul!

20 Aprilie 2022, 22:59 | 1394 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Groapa gunoi Alexandria

O sa ii amendez pe ADP Alexandria, nu stiu daca pe pf sau pj, dar e clar oamenii au recunoscut 3 mc din remorca de 10 tone, ca fiind ale lor, abandonate la Rățărie, unde sint zeci de mii de tone de deseuri aruncate si ingropate, dar care nu sint in grija UAT Alexandria!

Si ca controlul sa se desfasoare cit mai bine, alaturi de echipa de comisari (de fapt un comisar si o comisara), m-am dus si eu sa dau o mina de ajutor, sa nu sara vre-unul la varicele doamei Tote! De fapt sint cei mai docili comisari, eu le zic si ,,pet-uri"( animalute, nu deseuri)!

Am decis sa nu confisc nici tractorul si nici remorca cu care zilnic ADP Alexandria, abandoneaza gunoaie pe cimp, desi am baza legala imperativa:
,,Art. 62. (2) Constatarea contravențiilor și aplicarea sancțiunilor se realizează, după caz, de comisari și persoane împuternicite din cadrul Gărzii Naționale de Mediu, Gărzilor forestiere, autorităților administrației publice locale, poliției locale, precum și de către ofițeri și agenți de poliție din cadrul Poliției Române, respectiv de ofițeri și subofițeri din cadrul Jandarmeriei Române, conform atribuțiilor stabilite prin normele juridice în vigoare.
Autovehiculele care transporta ilegal deseuri sau le abandoneaza pot fi confiscate de agentii constatatori mentionati anterior.
Art. 64. (1) În cazul nerespectării dispozițiilor art. 20 alin. (3) și (4) se aplică sancțiunea contravențională complementară de confiscare a vehiculelor folosite pentru descărcarea/ abandonarea deșeurilor în spații neautorizate, după caz."

Deasemeni, nu sesizez nici organele de cercetare penala, pentru ingroparea deseurilor cu buldo-excavatorul in zonar Ratarie, cind a fost iar in control d-l Prefect cu comisarii mei, a doua zi si au vazut ,,cum isi repara Primaria Alexandria greseala, prin nivelare si aruncat in groapa gunoaie si pus pamint deasupra sau pravalit in riul Vedea", desi legea ma obliga:
,,Art. 66 (1) Constituie infracțiuni și se pedepsesc cu închisoare de la 3 la 5 ani sau cu amendă următoarele fapte:
e) incendierea oricărui tip de deșeu și/sau substanță sau obiect;
f) îngroparea deșeurilor;
g) eliminarea deșeurilor în afara spațiilor autorizate.,,
https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/245846

Ba baieti, eu am lucrat la Centrul de Management al Apei de la Robinet imbuteliata la sticla de sticla, finantat de Coniliul Judetean Teleorman, Primaria Turnu-Măgurele, Primaria Islaz, Primaria Talpa ani la rindul si nu il scot eu, ,,la vopsea" pe Victoras si nu ,,reperez" ieu si onoarea patata a lui Domn Prefect de un tractorist???
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=308342378138577&id=100068884523217

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Geo pe 21 Aprilie 2022, 12:38
#2
Pt.A.N..Mediu(filiala Teleorman
Știți unde se află acea cenușă cupriferă (dacă nu cunoașteți locația luatil ghid pe Livrache că el a trecut prin zona și s-a ars din cauza culorii roșcate a PIRITEI de Cu.) Spor la treabă.(cei din zona au iezi ) aveți grijă la gropile din drumul până la (munții de cenușă cupriferă )....aceștia sunt făcuți între anii 1965--1993 aproximativ.
Al pe 20 Aprilie 2022, 23:38
#1
Șeful anm
Ia-ți bicicleta s-au ochelari și dispari...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.