Atragem atentia autoritatilor! Lavcom transporta pasageri si in locul destinat bagajelor. Prefectura se face ca nu stie.

19 Aprilie 2022, 18:35 | 1694 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Lavcom

La o eventuala tragedie, autoritatile sa nu declare ca nu au stiut.

In microbuzele Lavcom se transporta mai multa lume in picioare decat pe scaune. Deschiderea centrului comercial a facut sa creasca numarul cetatenilor care vin la cumparaturi.

Bataia de joc e maxima, la fel profitul si spaga autoritatilor. Calatori de doua microbuze sunt inghesuiti, precum sardelele, intr-unul.

Pe ruta Turnu - Rosiori, Lavcom are monopol si isi bate joc de bietii calatori.

Turnu - Rosiori se parcurge intr-o ora si 15 minute. De la plecare se poate observa bataia de joc, lipsa unei statii de asteptare cu acoperis, urmeaza traseul foarte lung si lipsa unei toalete pe traseu.

Ce sa mai zicem de faptul ca pretul unui bilet e dublu fata de o eventuala calatorie cu trenul. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Gigi pe 20 Aprilie 2022, 13:33
#3
Nu insistati cu intrebarile
Actualul primar nu are nicio treaba cu realitatea.Nu-i mai puneti intrebari din doua motive.Este un arogant,mincinos,tradator ordinar si nu da doi bani pe parerile voastre.Doi,nu-l intereseaza subiectul si trebuie sa-l intrebe mai intii pe Geanta(acolo joaca el tenis cu elitistii lui.)Si il doare la palarie,vorba lui nea Mitica,alegerile sunt peste doi ani si oricum el nu are cum sa mai candideze!
Paulică Ceferistul pe 19 Aprilie 2022, 21:55
#2
Domnului Primar al Sătucului Tr.Măgurele
Cine are interes să apere interesele acestui g..oi,proprietar al SC Lav Com.,și să distrugă linia CFR Turnu-Roșiori?Sau încă vă bazați pe ei la următoarele alegeri?Hai că știți voi mai bine la ce mă refer.Dragnea a inventat și intensificat sistemul de ”lucru”,iar voi,piticilor,l-ați continuat și ați profiat la maxim de el.Vă așteptăm în campania electorală viitoare,cu foto,filmulețe și martori.
Tudorica ceferistul pe 19 Aprilie 2022, 19:10
#1
Trebuie să știe Sorin Grindeanu......
....ce se întâmplă cu calea ferata de aici.Să vină mai multe televiziuni ca să se termine cu mafia transportului de persoane și monopolul traseului spre Roșiori. Este adevărat că vor să scoată șinele ca să nu mai fie vreo persoană care să viseze tren? Trenul acela privat Regiotrans avea destui calatori, și nu am văzut pe nimeni să nu aibă bilet. Pe cine a deranjat, cui i-a venit ideea să distrugă, și spre beneficiul cui ? Numai la distrus, numai la făcut rău se pricep "organele", slugile lui Dragnea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.