Breaking news! Prostii Romaniei! Cei mai prosti politicieni sunt in Teleorman. Turnu, Rosiori, Zimnicea, Alexandria, Videle - se bat la primele locuri in clasamentul depopularii.

19 Aprilie 2022, 11:08 | 1714 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Sfatul prostilor

Sa nu se mai laude cu nu stiu ce reabilitari si asfaltari pentru ca rezultatele se vad cu ochiul liber. Locuitorii acestui judet cunosc situatia, dar conducatorii se tot dau mari cu tot felul de proiecte cu valoare zero.

Prostu' prostilor sau prostu' clasei de prosti e Danut Cuclea. Nu zicem noi, asa spune o institutie a statului.

Clic aici pentru clasamentul depopularii: Orașul care a pierdut cei mai mulți locuitori în ultimii 10 ani și „minunea” de la Vaslui / Top 100 localități din care lumea pleacă

Teleormanenii pot fi legati de glie numai daca au locuri de munca, restul investitiilor sunt zero si aduc valoare numai in buzunarul mafiei politice.

Citeste si: CULMEA PROSTIEI SAU ȘMECHERIE: GUVERNUL SUBVENȚIONEAZĂ PRODUCȚIA DE ROȘII CA SĂ PLĂTIM 45 – 50 DE LEI PE 1 KG DE ROȘII FORȚATE PENTRU A SE COACE

Nu a ramas un oras in afara topului, toate orasele judetului sunt de rasu'-plansu'. Judetul Teleorman este mentionat in clasament, deci si primarii de comune sunt la fel de prosti.

Oameni prea mici pentru functiile pe care le ocupa. Clic pe foto pentru a observa sfatul prostilor.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Doar două mandate și pt.primar,gândiți-vă pe 19 Aprilie 2022, 21:43
#2
ADEVĂRUL ESTE NUMAI CEEA CE SE VEDE!
Orașul este praf,iar oamenii nu mai cred în promisiuni.Nu știu dacă mai trebuie adăugate prea multe alte argumente pentru susținerea realității.Întreaga situație economică,imaginile orașului și a vieților cetățenilor lui,se văd cu ochiul liber.Lafel de bine se vede și se percepe și incapacitatea managerială,lipsa de viziune și pregătire profesională,dar și hoția ce se arată zilnic în această zonă.Unii nu mai știu numărul banilor și al conturilor,iar majoritatea se uită cu spaimă și deznădejde prin buzunarele prin care bate vântul.Să vă vedem la vot în 2024.
Vasile pe 19 Aprilie 2022, 14:33
#1
Primarie
Piticule auzi? Ești în cărți. Ești nr 1 în topul celor mai prosti primari din România. Buc*ra te ca alt mandat nu mai apuci tik tak rik tak
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.