Galerie Foto Copaci taiati, spatiu verde betonat si munti de deseuri din constructii si demolari sub ochii GNM Teleorman! Dana Banu pune-ti ochelari!

18 Aprilie 2022, 11:22 | 1.293 | 1
Car Universal
Garda de Mediu

Copaci taiati, spatiu verde betonat si munti de deseuri din constructii si demolari sub ochii GNM Teleorman! Dana Banu pune-ti ochelari!

Se intimpla in Alexandria, linga fosta ,,cantina a partidului", la o zvirlitura de bat de sediul institutiei intitulata pompos ,,Garda Nationala de Mediu-Comisariatul Regional Arges-Comisariatul Judetean Teleorman(!!!)", sub nasul comisaresei sefe!
Sau cum se spune de catre subordonatii d-nei: ,,Pozele nu minte, actele vorbeste!" Clic aici pentru galeria foto

1 comentariu Comentează

  • #1
    Ipse pe 19 Aprilie 2022, 07:03
    Serios?
    Și de la care partid sa-u făcut numirile de șefi la GNM? Dacă boul-belții a fost dat afară de la PNL Turnu nu-l scutește de responsabilitatea morală pentru aceste infracțiuni. Era la vârful partidului când pe aceste funcții au fost numite niște nulități cu carnet de partid.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.