Proiectul noului stadion din Alexandria s-a scumpit cu 24 de milioane de lei în cinci ani.

17 Aprilie 2022, 02:49 | 1295 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Stadion.

Cand s-a aprobat constructia era doar PSD la putere, acum e si PNL.

Guvernul Ciucă a actualizat valoarea proiectului noului stadion care urmează să fie construit de stat în Alexandria, capitala județului Teleorman, iar creșterea de preț e de circa 24 de milioane de lei, potrivit unei hotărâri publicate în Monitorul Oficial.

Astfel, valoarea investiției e acum de 79,3 milioane de lei, în creștere față de valoarea inițială din 2017 de 55,7 milioane de lei.

Investiția urmează să fie realizată de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții „C.N.I.” — S.A., municipalitatea locală contribuind cu 1,3 milioane de lei.

Proiectul a fost inițiat în 2017, când Liviu Dragnea conducea de facto guvernul, dar nu a fost terminat nici acum. Stadionul va avea 5.400 de locuri.

sursa: g4media.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Trade pe 18 Aprilie 2022, 16:26
#3
Alo D.N.A.!
Alo, D.N.A.! Analizati urgent contractul de privatizare al pietii agricole Rosiori de Vede, intre PRIMARUL ESCROC, Ioan NUTU si interlopul, Ioan GLAVAN/COMINDAL GRUP.
Gina de la vitananesti pe 17 Aprilie 2022, 18:13
#2
Adevăr
Acest stadion este rezultatulmunci lui Dragnea dar in schimb cei apropiați ai lui Dragnea in frunte cu fiul sau i-aurapit acest trofeu aceasta recunoaștere a munci lui Dragnea .toți cei din jurul sau l-au mințit și dezinformat cu patru excepții .(Cristina Mindroc,Gidea de la CJ Tr,simionescu Adrian și cel mai important Emil lungu)
Florescu pe 17 Aprilie 2022, 08:53
#1
Banul,a dracului miere
Furtul din banul public,în orice investiție,a devenit ceva normal și obișnuit la nivelul oricărei conduceri a oricărei primării de oraș sau comună.După fiecare licitație apar tot felul de acte adiționale cu suplimentări la bugetele de investitii.Asta miroase mereu a furt și a parandărăt.În beneficiul cui se fac astfel de șmecherii financiare,vă las pe voi să ghiciți.Să ghicească și domnii de la Curtea de Conturi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.