Cuplul Gidea-Dragusin, acesti Putin si Medvedev de Teleorman

6 Aprilie 2022, 07:40 | 1.119 | 5
CJ Teleorman
Car Universal

Cuplul Gadea-Dragusin, acesti Putin si Medvedev de Teleorman, au vrut transformarea Alexandriei in Alexandropol si Parcului Industrial Alexandria in Sovrom Sovietic! Cu ajutorul ambasadei Rusiei!

Ambasada Ucrainei nu a fost invitata la summit, dar acum pesedisti-comunistii o pling cu lacrimi de crocodil si trimit ajutoare din ce au furat! Bine ca nu au cerut Armatei Rosii sa fim denazificati, ca se apropie 8 mai-ziua PCR si 9 mai-Ziua Victoriei pe stil rusesc! Imagini de arhiva!

5 comentarii Comentează

 • #5
  Ionescu,Popescu sau Vasilescu pe 7 Aprilie 2022, 08:45
  Anul c*rățeniei în Administrația Publică
  După flagrantul în urma căruia a fost arestat vicepreședintele jud.Suceava,a urmat și condamnarea președintelui CJ Neamț.Așteptăm cu mare nerăbdare și interes,descinderi și controale serioase și pe la CJ Teleorman.Trecutul,dar și przentul unor conducători din Prefectura,CJ și Primării din Teleorman este cunoscut,iar despre activitatea lor s-au spus,se spun și se știu multe.Sunt convins că există destule mărturii,atât din partea unor persoane apropiate coducătorilor,cât și din partea unor slujbași ai Instituțiilor Statului Român.Așteptăm și rezultate pe măsura faptelor.
 • #4
  Iordache Groza. pe 6 Aprilie 2022, 14:24
  #1 si #2 stiu foarte bine.
  Fostii comunisti si urmasii fostilor comunisti se cunosc foarte bine intre ei, sunt bine informati si de aceea vorbesc cu atata siguranta.
 • #3
  Vio pe 6 Aprilie 2022, 09:08
  Aceste personaje va reprezinta !
  Din imagine,Gadea si Dragusin se vad din ce in ce mai mici.Nu cred ca e buna comparatia cu cei amintiti mai sus.Ei sunt doar niste purici ce sug de pe intreaga turma de cetateni a Teleomanului.Pe baietii astia-i enerveaza sumele castigate,dar nu cele din salariul de la stat(vezi vice CJ Suceava).Aveti ceea ce meritati.
 • #2
  Omu simplu pe 6 Aprilie 2022, 08:41
  Va dati seama ce conducatori avem?
  Astia au fost comunisti, sint comunisti si vor fi, daca vor mai fi votati, tot comunisti! Tot inainte, oligarhi din toate tarile uniti-va! grin
 • #1
  Iorgu pe 6 Aprilie 2022, 07:48
  Aferim
  Ăștia sunt comuniști sadea, care își iau solda in ruble!

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.