Ultima ora: Primaria Turnu Magurele scoate sinele de cale ferata din Gara Turnu Magurele si face parc pentru petrecerea timpului liber

05 Aprilie 2022 | 2814 vizualizări | 6 comentarii
Gara Turnu Magurele
Gara Turnu Magurele

Primaria Turnu Magurele - "Reabilitarea zonelor degradate (parcuri) din fața gării și zona Victoria” este proiectul prin care administrația din Turnu Măgurele creează peste 8.000 de metri pătrați de spații verzi pentru petrecerea timpului liber de către copiii și tinerii din zonele urbane marginalizate (ZUM) din localitate, asigurând accesul acestora la activități educaționale și de petrecere a timpului liber adecvate vârstei, nevoilor și potențialului lor."

Parcul la care se refera Primaria e in spatele Garii Turnu Magurele. Se vede cat de interesat este Danut Cuclea de ceea ce inseamna trenul pentru orasul pe care-l pastoreste. Nimeni dintre subordonati nu a observat ca fata e de fapt spatele?!

Comentarii (6) Adaugă comentariu
Bună pe 06 Aprilie 2022, 12:25
#6
Și inteligență lucrare
Soluție radicală. Acum, dacă nu or să mai fie linii, să vă pună dracu să mai visați trenuri. Microbuzele ce are, nu e bune ? Poate le scoatem și pe alea, să vă arătăm că putem. Petrache și rudaru să moară de foame? Asta vreți?
Gigi pe 06 Aprilie 2022, 11:02
#5
Am avut si noi o gara
Piticul daca primeste ordin de la Geanta demoleaza si gara,doar microbuzele cunosc drumul spre Buc.
Gogu de la aprozar pe 06 Aprilie 2022, 09:17
#4
Postare de rahat. Comentaci rahat
Vai mama vostra cu postările vostre de toată jena! Așa voiați voi sa câștigați Primăria? Sunteți toxic de prosti!
Personalul de Măgurele pe 06 Aprilie 2022, 08:55
#3
SĂ NE FACEM CĂ FACEM
Cu asemenea proiecte se va stinge lumina în oraș,încet dar sigur.Se umblă cu tot felul de invenții,promisiunile despre noi loc*ri de muncă apar doar în campaniile electorale,nu?Cine să se mai joace în viitor,când și copiii au devenit o raritate pe aceste meleaguri.Se aruncă cu banii noștri în tot felul de proiecte care stârnesc râsul și revolta,și apar din ce în ce mai des fumigene cum că viața noastră se va schimba în bine.Cum dracu să te buc*ri și să-ți fie mai bine când sărăcia mizeria și hoția se văd de pe lună?Cum,numai Dumnezeu știe?!
Gicu Ploieșteanu pe 05 Aprilie 2022, 23:50
#2
Spre independență
Bravo băieți! Încet, încet, rupeți legăturile cu țara mamă.. După Republica de la Ploiești din 1870, urmează Republica sau poate principatul de Turnu. Nu e târziu și oricum e la modă proclamarea independenței unor teritorii cât un fost raion.
Elton pe 05 Aprilie 2022, 22:32
#1
Ăștia gindesc cu c*rul
La c*r Ba sinele trosnesc!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.