TCC: Teldrum - Tismanaru Cristita Company. PNL pentru noi este PSD-2.

03 Aprilie 2022, 14:57 | 3242 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Tismanaru

Eugen Pirvulescu s-a jurat ca nu o sa faca la fel ca pesedistii.  Seful liberalilor are mare dreptate, PNL nu face ca PSD, PNL face exact ca PSD. TCC pentru noi este Teldrum-2.

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
SuperMan pe 07 Aprilie 2022, 20:45
#14
Tiganu e ti**n si in ziua de..
Voi astia care ii luati apararea la ti**n ba voi stiti cum se poarta si cum isi injura angajatii si de la firma lui si de la primarie? Ptr el sunt toti niste slavi asa s a exprimat ii tine peste program isi bate joc de toti angajatii. Ii da afara cand vrea el ii cheama inapoi ii injura nu l suporta nimeni de la vestita firma de ti**ni si de increzuti si mincinosi.dc credeti ca mereu pune anunturi cu angajeaza pai nu sta nici dracu doar aia din satul ala de rahat cu care face el ce vrea si stie ca ia ajutat si aia nu au incotro o j*****e de om
Y pe 07 Aprilie 2022, 06:48
#13
Ce ai făcut dorele?
Dorel angajatu lui cristita, firma serioasa, a rupt țeava de gaz în cartierul magurele. Localnicii așteaptă remedierea. GIGI, dormi?
Fost angajat pe 05 Aprilie 2022, 07:18
#12
......
Gigi trăiești în germania. Dacă ai trai în România și mai ales în telemorman, ai știi ca nu exista țigan serios. Stai în c*rte la,, băieții veseli,, sa l auzi pe domnu porumbel ce urla la angajați și ce cuvinte folosește, ca la,, ușa,, cortului. În care s a născut. Loc de munca? De dimineața până noaptea, program non stop, fără bani, daia cauta mereu personal. Ia-l tu!!!
Gigi pe 04 Aprilie 2022, 22:54
#11
Seriozitate
Acolo se munceste si se fac lucrările pana la capat,seriozitatea ii recomanda, pentru o firma mică din județul nostru, in loc sa fie apreciat, se caută denigrarea. E cel mai simplu sa vorbim de rau.Boala omului prost si frustrat ...
Somer pe 04 Aprilie 2022, 20:43
#10
.....
TCC este o firma care aparține fostului șef al poliției din Turnu Măgurele și unui primar din judetul Teleorman aproape de Turnu Măgurele.cu influința in deciziile luate în primăria TR.mag.(pt.date concrete mergeți la sediul societății, dacă îl găsiți.) Succesuri .
.... pe 04 Aprilie 2022, 18:07
#9
Afaceri în targu gaurele
Firma cristita tcc, a asfaltat și asfaltează străzi în turnu. Comision primaru koyu și senatorul spagulescu. Procentual. Str panduri de ex. Acolo unde e canalul mai înalt decât borgura. Lângă gradina de vara. Str Călărași, scolii, viitorului. Toate pline de gauri după nici un an de la terminare
.. pe 04 Aprilie 2022, 12:27
#8
Afaceri in tirg
La noi in tirg au ceva afaceri cu primarelul ?Ne spune si noua primarelul ceva ?Ca la el nu conteaza de la ce partid sunt ca el este cu toate partidele,asa la nascut masa smecher de Olteanca.Daca este bine si pentru gurita lui,sa fie!
Pt cineva pe 04 Aprilie 2022, 09:48
#7
Ții cu Ursu. În cazu asta, porumbel antifonat
Ai văzut străzi asfaltare de tcc? După câteva luni sunt pline de gropi. Era vorba de stilul tel drum. Dictatorial. Ești cu tcc, e bine, nu ești împotriva. Știi ca la o licitație, a vrut sa participe și o firma din Vâlcea. A auzit primarele, care este, și a început intimidarea. Dacă nu stai parcat, pierzi. Și de teama, nu a mai participat. Va urma
Contructorul SRL pe 04 Aprilie 2022, 09:07
#6
Măi,Cineva,din ce oraș ești?!
Care este zona unde s-a făcut ”ceva canalizare” și unde sunt ”kilometrii de asfalt” și ”școlile noi” apărute?Mai rămâne să ne spui că s-au renovat toate clădirile ruinate din oraș,parcul e gata înflorit,străzile sunt c*rate,gunoiul din zonele de depozitare sunt ridicate la timp,iar oamenii sunt fericiți în așteptarea a sute și mii de noi loc*ri de muncă.Aici nu e vorba de PSD sau PNL,că doar sunt înfrățiți demult,ci de treaba pe care o face primăria în frunte cu primarul,că ei sunt în slujba tuturor,indiferent cu cine s-a votat.Ce este așa de extraordinar?Nu asta se spune în fiecare campanie electorală,sau vorbim despre alt oraș?
Altu pe 03 Aprilie 2022, 21:58
#5
Aloooo
Pentru Cineva.

Problema este ca amesteca afacerile cu statul din functiw de primar. DNA



Cineva pe 03 Aprilie 2022, 20:52
#4
Nici când începe sa se miște ceva, nu e bine!
Parca au început totuși sa se vadă și în TR câteva investiții: au apărut câțiva km de asfalt nou, ceva canalizare, scoli noi...nu e bine ca TCC prestează o parte din lucrări? Era mai buna o firma externa, eventual internationala? Un tânăr antreprenor care a ales sa investească în TR ar trebui susținut.... A creat câteva zeci de loc*ri de munca, a demonstrat ca-i pasa de comunitatea din care face parte... În 30 de ani de conducere PSD-ista în câte scoli s-au creat condiții decente? Câte scoli din satele Teleormanene au toalete și apa calda?
Rtv pe 03 Aprilie 2022, 18:37
#3
.
Asa este, au niște combinații de te doare mintea. Afaceri mari, ascunse, cu statul.
La lupta cu sabia de lemn pe 03 Aprilie 2022, 16:30
#2
Goana dupa imbogatire
In foto vedem doar niste fete de combinatori profitori din functiile pe care le detin.Nu cred ca sunt garantii unor conducatori mai buni decat precedentii,si ale unor fapte si actiuni corecte si legale.E numai o parere.Viitorul si timpul ne va spune cine a gresit si cine a avut dreptate.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.