Go West prin Halta Est!

30 Martie 2022, 09:02 | 1463 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Dragusin

Parcul Industrial Alexandria se transforma in bazar turcesc!
Valuri de investitori de origine indiana, pakistaneza si rusa dau navala in Deliorman! Gratie eforturilor repetate ale Primarului Dragusin din Lixandria de a rezista italienilor de la Pirelli, iata ca in plina criza, vom avea de toate! Si lapte si unt de la vacile indiene si condimente si ceai, ca d'aia a plecat Columb in India si a descoperit America!

Va curge votca la robinet si ne vom face pantofii cu caviar rusesc! Vom purta pantaloni pakistanezi ca Raj Kapoor si ne vom tine de ei, ca-s rupti in cur! Iar daca facem si hidrocentrala de pe Dunare cu chinejii la Seaca-Turnu-Măgurele-Nikopole, vom cara curentul electric alternativ cu galeata, pe care il vom vinde bulgarilor, contra muraturi!

Foamete a fost si in comunism si mincam scovergi uscate, dar parca gogosile pesediste sint mai mari si mai ,,infuriate,, si au si gaura mai mare!!!
https://www.facebook.com/BulumacGabriel/posts/400935678700501

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Somer pe 30 Martie 2022, 20:43
#4
Pt.cei din conducerea Primăriei Tr.Mag.
Parcul Industrial promis încă de acum 10-12 ani la TR.MAG.a intrat la apă pt.suntem lângă Dunăre și Olt deci sub nivelul de normalitate al existenței în această țară.!!(aviz conduceri orașului și JUDEȚULUI.TR.din ROMÂNIA ).
Gina pe 30 Martie 2022, 09:44
#3
Prea multă minciună și hoție
Vai de noi!Românul face ce știe mai bine,haz de necaz.Numai că de data asta ne vor aștepta niște vremuri pe care nu știu cum le vom putea depăși,mulți dintre noi,fără să fim grav afectați,din nou umiliți și sărăciți,privați de posibile investiții și din nou mințiți la alegerile viitoare.În mare măsură,viitorul va depinde și de cât de mult vom conștientiza realitățile și viața pe care o ducem în condițiile de azi.
Om sarac pe 30 Martie 2022, 09:16
#2
Mațele chiorăie
Răbdări prăjite de la PSD! Pofta bună!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.