Mircea Drag(nea)oi este dator la avocati. Chiar asa sa fie?!

26 Martie 2022, 17:58 | 1865 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Mircea Dragoi

Dragnea, dator 300.000 de euro la avocați!

Liviu Dragnea a câștigat la Curtea Europeană de Justiție rejudecarea procesului prin care contesta raportul OLAF care a dus la apariția dosarului Teldrum! Procesul va fi judecat din nou la Tribunalul UE”!

Aceasta este știrea care a făcut turul agențiilor de presă pe 13 ianuarie. Și care i-a luat prin surprindere până și pe inițiații sistemului… Cei care credeau că șansele lui Dragnea de a anula Raportul OLAF sunt ”ridicol de mici”. Și că astfel se va lega și ”ghiuleaua” decisivă pentru ca fostul ”El lider maximo” să nu mai poată ieși din ”hora” condamnărilor definitive.

Citeste si: Ban la ban trage si paduche la paduche. Primaria Turnu Magurele a cumparat, cu 250 de mii de euro, un imobil de la unul dintre cei mai bogati locuitori ai orasului

Anulează Decizia OCM 20575!

Ultima judecată pentru Liviu Dragnea, cea din 13 ianuarie 2022, de la Curtea de Justiție a Uniunii Europene chiar că era ultima pentru acesta. Pentru că, în luna mai a anului trecut, Dragnea pierduse procesul de la Tribunalul UE, potrivit ordonanței de inadmisibilitate. Cea prin care Tribunalul a respins acțiunea împotriva Comisiei Europene pe care Liviu Dragnea o depusese în anul 2018 împotriva modalității în care a fost realizat raportul OLAF care a dus la deschiderea la DNA a dosarului de corupție TelDrum.

Mai mult, aici>>national.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Margareta Pâslaru pe 27 Martie 2022, 20:50
#3
Încă o prosteală marca Dragnea
Când va achita onorariul către avocați,va exista cineva cu cohones ca să-l întrebe de unde are banii?Că din salariu lui(?)sau din cel al Irinucăi,chiar nu mai ține.Dacă dorești cu adevărat să prinzi un hoț,de un asemenea calibru,lucrător o viață la stat,nu e atât de greu,trebuie doar puțină voință,c*raj și onoare.
Gabriel cel pitic pe 27 Martie 2022, 17:11
#2
Informație
Cu bani luați Liviu Dragnea va începe debombonificarea lui stefane Bombonel ca drept mulțumite ca l-a trimis la Rahova,alături de Ilie dragne și cei din teldrum .
Jianu pe 27 Martie 2022, 12:33
#1
Curtea de Conturi, DNA și SRI știu bine
O condamnare pe măsură prejudiciului din banii europeni. Cu banii din bugetele locale și cel național se stie de către orice instituție, ca doar presa a scris mereu.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.