Cu apele curate - Turnu Magurele - Actiune de igienizare pe malul Dunarii

20 Martie 2022 | 2329 vizualizări | 7 comentarii
Cu apele curate - Turnu Magurele - Actiune de igienizare pe malul Dunarii
Cu apele curate - Turnu Magurele - Actiune de igienizare pe malul Dunarii

Acțiunea de igienizare, care a avut loc astazi (n.r. sambata, 19 martie) pe malul Dunării în zona Turnu-Măgurele, s-a desfășurat în cadrul Săptămânii apelor.

55 de voluntari de la Colegiul Național „Unirea”și de la Colegiul Tehnic „David Praporgescu”, alături de reprezentați ai Apelor Române au reușit să strângă în doar două ore 100 de saci de deșeuri. Sperăm că acțiunea noastră va încuraja comunitatea locală să aibă o atitudine mai resposabilă față de mediu, să aprecieze și să păstreze natura curată, așa cum a rămas în urma activității de astăzi

Cu apele curate este un program susținut de Lidl Romania, ce contribuie la obiectivele strategiei REset Plastic a Grupului Schwarz, din care retailerul face parte. Strategia REset Plastic cuprinde cinci zone de acțiune – de la evitarea folosirii plasticului în ambalaje și regândirea design-ului acestora, la reciclare și acțiuni de ecologizare, până la inovare și educare în domeniu. Programul se desfășoară în parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Participare Publica (CeRe), Bloc0 și Asociația pentru Relații Comunitare (ARC).

Sursa: pagina Facebook ,,Cu apele curate - Turnu Magurele"

Comentarii (7) Adaugă comentariu
Gogu pe 22 Martie 2022, 21:08
#7
Pt.cetateni din Turnu Măgurele
Plopi de la Cheson s-au carat și se cară noaptea de firme înregistrate în jud Arges cu acordul primăriei Tr.Mag.(cinste conducerea comunități, acestui oraș)
G pe 21 Martie 2022, 11:26
#6
Cinste elevilor
Ei au avut i inițiativa.restul e politica,lăsați copiii să ia inițiativa pt.viitorul țării...
Jos cu plopii,chesonul se va vedea de pe lună pe 20 Martie 2022, 22:17
#5
Hai,fără politică,vă rog!
O acțiune demnă de tot respectul.Bravo,copiilor și celor ce au avut inițiativa!Dar,cineva a remarcat cum s-au tăiat sălbatic toți pomii de malul Dunării?Aici cine a mai avut inițiativa și s-a buc*rat de profit?Ocolul Silvic Teleorman și-a dat acordul,a fost o acțiune legală și corectă?Distrugem încet și sigur totul.În c*rând vor dispărea și gunoaiele,în lipsa plăcerii de a ieși în natură,și vom strânge mizeria de pe câmpuri.
..... pe 20 Martie 2022, 17:30
#4
Ciuma rosie
CMA-ul nu lucrează în week-end?
cc pe 20 Martie 2022, 13:20
#3
Se putea si mai bine .
Dar,M Preda si Agricolul unde sunt ?Cele doua licee nu au conducere ? ca voluntari printre elevi cu siguranta gaseau.Suntem siguri ca Razvan V si Mitroi au fost cu intiativa,ei sunt si consilieri locali .
Aurelian Nitu pe 20 Martie 2022, 11:07
#2
Inițiativă lăudabilă!
Cinste acestor copii minunați care strâng gunoaiele celor care cu nepăsare le arunca peste tot.Un exemplu pentru noi toti sa avem mai mult grija de natură.
Adi pe 20 Martie 2022, 10:48
#1
Bravo!
Cinste acestor tineri! Ce era pe malul Dunarii, iti era groaza sa te mai duci. Vin tot felul de pescari sau gratargii ignoranti care lasa in urma munti de gunoaie, in marea lor majoritate nebiodegradabile. Daca s-ar gasi cineva sa-i si amendeze pe ignoranti ar fi excelent!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.