Deputatului Costel Barbu, unul dintre cei mai de seama locuitori ai judetului, i-a fost anulat un camion de diplome universitare

17 Martie 2022, 08:56 | 2125 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Costel Barbu

Diplomele sunt din hartie lucioasa, deci nu sunt bune nici in fundul curtii, la Suhaia. 

Înalta Curte de Casaţie a anulat mai multe diplome universitare ale lui Costel Barbu zis Bitanu, fostul secretar general adjunct al Guvernului şi un apropiat al lui Ludovic Orban, potrivit deciziei de marți, 15 martie, a instanţei. Instanţa a admis astfel o cerere a Parchetului General. Decizia nu este definitivă.

Urmărit penal pentru înşelăciune. A primit clasare după ce a achitat prejudiciul

Fostul secretar general adjunct al Guvernului, Costel Barbu, a fost urmărit penal pentru înşelăciune de Parchetul General pentru că s-a folosit de o diplomă falsă de licenţă ca să se angajeze ca city manager în comuna teleormăneană Suhaia, după ce nu a mai putut fi primar, fiind declarat incompatibil de ANI, au declarat surse judiciare pentru G4media.ro.

În noiembrie 2021, Parchetul general a emis soluţie de clasare după ce Costel Barbu s-a împăcat cu partea vătămată, primăria Suhaia, şi a achitat prejudiciul: salariul de city manager în cuantum total de aproape 80.000 de lei, au explicat sursele G4media.ro. Totodată, parchetul a cerut instanţei să îi anuleze lui Barbu diploma de licenţă de la Universitatea de Vest şi celelalte diplome şi titluri universitare.

Mai mult, aici>>g4media.ro

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
liberal pe 21 Martie 2022, 11:25
#6
ziarist sau tonomat
Pt. ziarele din Alexandria , subiectul Bitanu nu exista ! Liber in Teleorman, Teleormanul, nu au auzit . De ce oare ? Acum se vede cine este ziarist , si cine este tonomat ! Felicitari, Turnu cu Stiri - Acum ca si altadata isi face datoria de a informa cititorii !
Vecinul pe 18 Martie 2022, 14:03
#5
Piticul și țurca
Când erai mai mic decât acum și jucam țurca pe vale la Olteanca lângă cazan, ști tu, erai singurul care fugeai după țurca,adică cel mai prost, între timp nu s-a schimbat nimic,tot țurca joci și la primărie.
Psd-ist pe 17 Martie 2022, 19:58
#4
Un tradator notoriu
Cuclea se lauda cu prietenia lui cu individul in discutie !Ce narod ! Poate multi nu stiu dar Cuclea nu a fost niciodata cu Psd-ul,el a fost cu toate partidele !S-a cam prins lumea,piticule,smecher de Olteanca.
Golaniidin sud de Zimnicea pe 17 Martie 2022, 13:09
#3
Chestionare de cretin,diplome de politician timpit
Bitanu,ciobanu lui Orbán pentru oile de pe vapor duse la Suhaia,trebuie sa vinda oile de pe vaporul scufundat ca sa-și răscumpere diplomele .La primăria Suhaia majoritatea angajaților au Cité 2sau trei diplome
Titi pe 17 Martie 2022, 10:56
#2
Poza spune multe
Iar politica romaneasca si sistemul bugetar sunt pline de astfel de personaje.Mortii se acopera cu pamant iar prostii cu diplome.Si asta este valabil pentru multi dintre absolventii de facultati particulare,dupa varsta de 40 de ani,cand au uitat si sa scrie,ca de citit e si mai greu.Si cu asemenea oameni,cu atatea ”pregatiri” si ”competente”,cum ati vrea sa mearga tara?Asta primiti cand ati votat cu ochii inchisi.
Stefanel pe 17 Martie 2022, 09:19
#1
bitanu
..... Liceul sigur e la FF și BAC - UL la 30 de ani !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.