Porcul zburator in frigiderul cui trebuie. Agentia de Protectia Mediului Teleorman se tine de ,,porcarii"! De porcaria de la Ferma Salcia, care s-a autorizat rapid si mai ales ,,pe sestache"!

14 Martie 2022, 09:26 | 1633 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Porc

Cand o zbura porcu’! - a zis sefa APM Teleorman, ca va mai autoriza fermele de porci ,,celebri"!
Se pare ca au prins sa zboare si mai ales sa aterizeze in frigiderele cui trebuie, caci asa o razgindeala mai rar se intimpla!

Toate problemele par a fi rezolvate, adica rahatul de porc si urina vor fi date pe terenurile Nutrello, de unde va lua porumbul, orzul, mazarea si griul pentru furajare!

In vechea traditie populara, stramoseasca, porcii bolnavi de jitie, vor fi tratati cu ulei mineral ars de la Proinvest, cum faceau si ai batrini!

Citeste si: ORAȘUL UNDE EXISTĂ PATRU BUGETARI LA UN ANGAJAT DE LA PRIVAT – CONDUCEREA ESTE AXATĂ PE ECHIPA DE FOTBAL ȘI ALTE PRIORITĂȚI DE GENUL ĂSTA

Sefa APM Teleorman a primit din partea colegilor gilcevitori si birfitori numele de alint ,,Miss Piggy de la Salcia"! De ce oare???

Un lucu e cert si pare a fi uitat de cei ce dau autorizatii de mediu, ca un porc se caca acolo, unde maninca, chit ca banii n-au miros!
 Le cochon quit rit, are un succes ,,nebun" caci a gasit inca 2 locatii cu feng-shui pozitiv: la Lisa si Piatra, asa ca va face transhumanta porceasca in ciuda PPA!

Iar despre controalele lui Dana Barosana, ea fiind de a casei, cu siguranta se vor limita la: ceva ceafa, niscai sorici, ,,adidasi si calculor" pentru piftie si statul la gratar pentru intors micii!
http://apmtr-old.anpm.ro/upload/213021_TR_AP Agrova.pdf

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.