Lidl si Kaufland - cu ce masini le comparam

14 Martie 2022, 00:10 | 2069 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Lidl

Kaufland sa fie un Volkswagen, Lidl e un Mercedes. Masinile sunt noi, nu second-hand. Amandoua au si piese Made in Romania (Kaufland are mai multe).

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Cornel Cazan. pe 15 Martie 2022, 16:26
#7
lui adita.
Ma facusi sa rad de comentariul tau caraghios! Pai ce, pana sa deschida Kaufland si Lidl in celelalte magazine nu se desfasura un comert civilizat?! Problema este ca un act de comert are loc intre unul care vinde si unii care cumpara, ori derapajele pot survini si dintr-o parte si din alta. Pravaliile s-au inmultit, marfa este cam aceeasi, numai ambalajele se mai schimba si preturile difera de la unii la altii, produsul fiind acelasi. Cumparatorii raman, in majoritate, aceeasi. Iar unele pravalii se vor inchide, oferta este prea mare in comparatie cu cererea. Eu inca nu am fost c*rios sa fac o .....exc*rsie la pomul laudat, eram documentat din Germania.
turnean pe 14 Martie 2022, 23:48
#6
la pomul laudat
azi am fost la lidl am facut cumparaturiiar cind sa platesc la casaam avut surpriza sa nu pot plati cu cardul sau grabit sa deschida dar multe treburi nu sunt puse in regula,despre kaufland pot spune ca sunt mai multi ciini in parcare decit cumparatori in magazin---tipic romanesc
adita pe 14 Martie 2022, 10:23
#5
a
Da mai Corneluse, dar ceelelalte, daca nu tin pasul se vor inchide. Oricum e bine ca dupa 30 de ani a aparut si o bruma de civilizatie prin Turnu.
Chelul cu tichie de mărgăritar pe 14 Martie 2022, 09:29
#4
TR,o Ukraină pe timp de pace
Totul e lăsat în paragină,dar vom avea un parc modern.Lasă că ne face primul gospodar al orașului și bazin de înot.Următorul proiect va conține o sală de bowling,una de balet și un circ deschis în noua sală a primăriei.După care,fanfara de la Odaia va oficia deschiderea,împreună cu multe fursec*ri și sampanie pentru copii.Atâta s-a putut.
Cornel Cazan. pe 14 Martie 2022, 08:28
#3
UN PARADOX.
INTR-UN TARG "PUSTIU CU SARACIE LUCIE"(care face parte din cel mai "sarac" judet al tarii) SA TOT INFIINTEZI ATATEA UNITATI COMERCIALE FOARTE MARI (oricum, mai erau destule) ESTE GREU DE GASIT O EXPLICATIE LOGICA! MAI RAMAN DE CONSTRUIT AERODROM, COSMODROM SI...CISMARII.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.