Liviu Dragnea si factura la gaze. Baronul Dragnea si famiglia, desemnati ,,personae non gratae", de SUA, inaintea oligarhilor rusi!

12 Martie 2022, 16:04 | 2045 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Statul american a luat decizia de a ii da ,,interzis" pe viata, de a calca pe teritoriul SUA, lui si odraslelor sale!

Motiv simplu: ,,din cauza implicării sale în acte semnificative de corupție", lucru cu care americanii nu vor sa fie asociati! Pentru progenituri, simplu in calitate de beneficiare, ale ,,muncii" tatalui! https://ro.usembassy.gov/ro/desemnare-publica-a-cetateanului-roman-liviu-nicolae-dragnea-drept-persoana-cu-interdictie-de-a-intra-pe-teritoriul-sua/

Ce cauta fiica acestuia, Maria Alexandra Dragnea si iubitul Alex Mataev in USA? Pai, la specializare ,,cursuri de muzica", in California, la soare! Neavind venituri si ducind o viata de lux, au atras atentia fiscului american, care i-ar fi intrebat ,,de sanatate"! De la tatii, president of Roumania, ar fi declarat d-ra si ce mai cistiga Alex la nuntile si botezurile tiraspolenilor si moscovitilor! https://www.youtube.com/watch?v=_mehrMecWX0&list=RDEM03dy8HMIQ1A2MEIy3Ve2hQ&start_radio=1

La mijlocul lunii octombrie 2018, în plin avânt a lui Liviu Dragnea de a-și întări popularitatea pentru a scăpa de o eventuală condamnare, care avea să vină însă în mai 2019, Parlamentul adopta o nouă legislație pentru exploatarea gazelor și petrolului din Marea Neagră. Vechea legislație era din 2013.

Citeste si: GHEORGHE TURDA, GENERAL DE BRIGADĂ AL ARMATEI ROMÂNE – NOSTRADAMUS A PREZIS ACEST RĂZBOI. PUTIN E CREDINCIOS ȘI VA OPRI RAZBOIUL IN SĂPTĂMÂNA MARE

Prin Legea 256/2018 companiilor care aveau concesiuni în Marea Neagră li se impuneau condiții mai dure din punct de vedere economic, exact în momentul în care piața gazelor naturale începea să scadă. Condițiile au fost de neacceptat din punct de vedere economic, încât Exxon și Petrom au blocat practic orice activitate în Marea Neagră, în perimetrul Neptun Deep. Aceeași decizie a fost luată de toate companiile care aveau perimetre în concesiune. https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/206913

Asa ca, baronul Dragnea i-a faultat pe romani, americani si austrieci, ca sa cistige rusii! De cite ori va uitati la factura de gaze, pe care trebuie sa o platiti la prêt triplu, aduceti-va aminte, de acest lucru!
Sa nu uiti Darie!!!

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Vica din Kiev pe 13 Martie 2022, 08:13
#4
Disperat și nebun după putere
Ce-o fi crezut tărănoiul de Gratia,că dacă face poze cu alt deranjat la mansardă,îi va crește pop**aritatea,i se va schimba imaginea și va scăpa de pușcărie?Uite că nu toți sunt niște slugi și niște adormiți,iar elanul acestui infractor a fost tăiat și a fost trimis,doar pentru prima dată,acolo unde îi este locul.Dumnezeu să-i dea și să primească numai după fapte.Lafel și toți apropiații,rudele și prietenii lui,în ale jafului local și național.Să nu uiați,toate se plătesc în viață!Și nu în ultimul rând,banii furați să le fie confiscați până la ultimul leu sau euro,și de la toți cei ce au fost părtași la toate jafurile din banii europeni,ai țării și ai românilor.
Nea Bachus pe 12 Martie 2022, 18:38
#3
Omul asta e ca filoxera pentru vita de vie!
A ATACAT SI DISTRUS FIINTA NEAMULUI ROMANESC! CITEVA VERMORELE DE DNA, CU CONFISCARE EXTINSA DE AVERE FAMILIE, PRIETENI, NEAMURI, SCLAVI DE AI LUI!
Gaz pe foc pe 12 Martie 2022, 16:38
#2
Știre veche, dar actuala!
Mare adevăr, frige la portofel factura de gaze și c*rent! Iar rusnacul Dragnea merita o țeapă, la cite ne a dat nouă!
Valentin pe 12 Martie 2022, 16:11
#1
Dragnea patriotul
Știrea este veche .Banii pentru întreținerea fiicei lui Dragnea sunt la fel ca banii folosirii de alți politicieni (PD-L,PNL USR,PSD) adică din ciordeală .In orice caz aceasta fica a lui Dragnea este mult mai educata și cu bun simt comparativ cu fiul lui Dragnea care. Practic a fost prima persoana care a contribuit la distrugerea lui Dragnea și Dragnea nu a mai ajuns președintele României .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.